wraog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Benim kuzen şu an Almanya'nın Bochum kentinde.Orda da Citi-Bank şubesi olduğu için gebzedeki şubeden hesap açtırdı giderken,harçlıklarını almak için. Çarşamba para yatırmam gerekiyor hesabına.500 euro. 1-Koçbanktaki hesabımdan eft çekebilirim ama ne kadar masraf alırlar? 2-Citi-Bank'ın anlaşmalı olduğu başka banka var mı?Ben şu an İzmitteyim.Taaa gebzeye gitmek zorunda kalmak istemiyorum?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 git gebzeye çok fazla komisyon alırlar tahmin bile edemezsin[signature][hline]
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 internetten eft yaparsam komisyon almıyorlar diye biliyorum ben. 500.000TL mi ne almışlardı benden, eğer fix bir fiyatsa bişi olmaz sana.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
wraog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 O zaman koçbanta euro hesabı acayım.Oraya yatırırım. Ordanda internet şubesinden eft.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kocbank in musteri hizmetlerine telefon ederken kesin bilgi alirsin, kesin vardir 444'lu bir telefonu, bak derim internet sitesinden.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Öne çıkan mesajlar