Solitude Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ben de EU propagandası yapmak istiyom. Acele etmeyin, rahat rahat EU'da oynayalım işte hem daha iyi ping olur hem de böyle gamecard ıvır zıvır kasmayız. Nereye kadar gamecard? Bu da adrese geliyorsa shipping mi vereceğiz 2 ayda bir. Malii olarak çökeriz belli bir raddeden sonra. Open beta 20 Kasım'da kapansa, 20 ocak, şubat başı EU open-beta açılır hatta belki daha da erken. Şunun şurasında 1.5-2 ay geç oynamış olacaksınız. Öyle ahım şahım bir zaman değil ne kadar beklediğimizi düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 1) EU versiyonu çıkınca US box ile EU da oynayabilicek miyizi bu belli mi? 2) Arkadaşım cdromshop tan sipariş verdim ne zaman elimde olur sizce?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 arkadaslar oyunu us den duzgun oynayabileceksek alalim ama hic zannetmiyorum zaten amerika ile TR arasindaki baglantilar iyi degil ping cok fazla ayrica tek bole dusunen biz degiliz butun avrupada binlerde oyuncu us server larinda oyanyacak bide ola bir lag bir kez daha dusunulmesi gerekir diyorum.. game card olayi cok iyi sahsen kredi karti olayina girmedigim icin cok duses oldu.. bide avupada collectors adition satilacakmi acaba onu merak ediyorum olmazsa onu almayi dusunuyorum... toplu sekilde alma cok guzel olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben bir seyi merak ediyorum,USA betada pinglerimiz nasil olucak,gelen cd-key europe da gecerli olucak mi?ayrica USA betayla europe beta arasinda ne kadar zaman var?arkadasin biri 1 hafta demis,1 hafta girsen ne olur girmesen ne olur. simdiden tessekurler =)[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Benim anlamadığım birşey var öncelikle oynamak için orjinal cd+shipping ($49+$25=$65 desek) alıyoruz bundan 1 aylık bedava çıkıyor onuda anladım peki uzatmak için game time card alıcaz amerikan satış sitelerinden. Game Time Card içinde 20-30 $ shippingmi vericez peki?[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Onu kredi kartıyla direk ödetirler. Yani time card alıcaksın diye bir zorunluluk yok..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Time card konusunda ben yakın arkadaşlarıma yardımcı olucam. Kartı usa deki bir arkadaşıma gönderttiricem. Shipping ödemeyeceğiz bu sayede. Kart şifrelerini de netten alıcam. Öte yandan, anlaşmam gereken 2 kişiyle anlaştım. Hatta daha fazla talep oldu. Bilginize..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Benim şansım yine güldü bana (arkasıyla) 2.6gb lık dosya bozuk çıktı, harika ne diyim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 winrar lami actin darksun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 winzip ya[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Darksun, 11 Kasım 2004 00:03 tarihinde demiş ki: winzip ya Sağ basılı tutup extracto c:/bimlemle yapıcaksın diğer türlü error alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu arada kusura bakmayın aklıma geldi şuan olan US beta gibi bir stress veya OB EU için yapılacakmı? Bildiğim kadarıyla CB yapılmış EU için. EU yu 3 ay beklemek oyundan oldukça soğutacak kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Şimdi EU da oynamak daha karlı demi bizler için ping falan bakımından ? Yani burda US alıcaklar hep US damı oynuycak sonra EU ya geçiş düşünüyorlarmı ? Bende bekleyip EU da oynama taraftarıyım. Game Time Card lar küçük ebatlı şeyler aslında shippingi fazla tutmaz diye düşünüyorum ama haksızmıyım ?[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 predator shipping denilen sey aldıgın objenin buyukluguyle doğru orantılı değil aldığın şeyin sana ulaşma ücreti. Tabi bir kerede tüm türkiye 1 milyon WoW cd si almak ister de zarara girerler diye belli bi ücretin üstüne çıkınca shipping de artıo. böle bi sistem var. büyüklüğüyle değil fiyatıyla doğru orantılı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar