evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Arkadaşlar başlıktan da belirttiğim gibi uygun bir fiyata orca binen pilot ariyorum cash ödemek istiyorum ilgilenenler pm atsin. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ork'a binen pilot zannettim ben de , değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ahahhdhafassdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ene "resimli mesaj" silinmiş. NİYE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 başlığa uygun bir resim miydi sence_? iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 güzeldi ama ya neyse daha fazla trollenmesin topik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yok mu 1 orca pilotu gençler hesabı istemiyorm pilotu transfer etsekte olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 oyun ici nick neydi senin ya bi konusalim su transfer isini nasil halledebilecegimizi. ortak tanidik vs varsa direk hesabı da verebilirim ben bu arada, cunku baska karakter yok o hesapta. yalniz coktandir ilgilenmiyorum oyuna fiyat vs arastirmam lazim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 evilaktarus udan bir ekle dostm hmen konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar