desislaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Selamlar, gecen sene mezun oldum universiteden ve bu senede master egitimi icin Isvec Goteborg Universite'sine gitmeyi planliyorum. Internet'te arastirma yaptim basvuru kosullari vesaire hakkinda ve hic bir engel yok gibi su an kabul gormem icin. Egitimi ingilizce almayi dusunuyorum. Okulla yillik harc ucretinide vermeyegim bildigim kadariyla EU vatandasi oldugumdan dolayi. Isvec'te bulunan veya egitim gormus patiler beni aydinlatabilirse egitim ve yasam hakkinda sevinirim. Edit: Bolum Computer Science olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Burslara da bak abi. Devlet bursu var isvecte sanirim anlasmali. Tubitak burslari var. Bir de isvev cok pahali ulke diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Soğuk ve hayat pahalılığı koymazsa git, çok güzel ülke, eğitim sistemleri falan iyi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar