Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antibiyotik ve alkol...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben anti-depresan ve voktayı karıştırıyorum çok güzel oluyor... Ha birde nargilenizin tütününe şeker-limon karışımı ekleyin bakın neler oluyor ;)
Mesaj tarihi:
antibiyotik'le bira pek etkilemez fakat vodka yada rakı gibi alkol oranı yüksek içkiler içerseniz gözünüzü ambulansta oksijen tüpüne bağlanmış bir şekilde açarsınız.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Isallah olmez :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Yanlız yazının başındaki ölmem di mi sorusuna koprum :)
Aslında hayatın karardı bitti sen derdim ama madem hala tek parça halindesin bişe olmas :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Mesaj tarihi:
yok ya espiri diildi bariz korktum..
ateş basmıştı böle en küçük şeyde bana bişey mi oluo die cellalleniodum :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
3 vakte kadar öleceksin![signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

• Yeni Oluştur...