zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaş hala tek parça olduğunu göre sorrun yoktur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ben anti-depresan ve voktayı karıştırıyorum çok güzel oluyor... Ha birde nargilenizin tütününe şeker-limon karışımı ekleyin bakın neler oluyor ;)
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 antibiyotik'le bira pek etkilemez fakat vodka yada rakı gibi alkol oranı yüksek içkiler içerseniz gözünüzü ambulansta oksijen tüpüne bağlanmış bir şekilde açarsınız.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ölürsen haber ver bizde ogrenelim ?[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Isallah olmez :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yanlız yazının başındaki ölmem di mi sorusuna koprum :) Aslında hayatın karardı bitti sen derdim ama madem hala tek parça halindesin bişe olmas :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 evet ya o anki psikoloji yada espiri :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok ya espiri diildi bariz korktum.. ateş basmıştı böle en küçük şeyde bana bişey mi oluo die cellalleniodum :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 eheh banda oluo çok sıklıkla :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 3 vakte kadar öleceksin![signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
sheref Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Pasiflora + Bira = ya ölüm ya leyla[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar