Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 öncelikli olarak herangi bir metariyele başvurmadan bir oyun olursa daha güzel olur bulmaya çalışmayız.. materiyalli oyunlarıda yazabilrsinz ama. örneğin; tıp ( bi kişiyi ortaya alıp kafasına vurma oyunu ), kabak ( tarlaya ektim biçtim 4 kabak oldu muhabbeti) gibi oyunlardan bahsediyorum. oturup sadece muhabbet edip kafa yaşamaktansa biraz eğlenebileceğimz aktiviteler lazım yani. dişi yaşam belirtileri olmcak ortamda bide :) yani öpüşmeli sevişmelileri yazmasanızda olur :( bu kağıda yazılar yazıp işte şu odaya girdin karşına şu çıktı gibi oyunlarda olabilir. hadi paticik halkı ne kadar eğlenceli olabileceğinizi gösterin bu topiği doldurarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 farmville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tıp ve kabak yeterince sağlığa zararlı oyunlar zaten bi de alkollü oynanırsa birilerini sakatlarsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 zıldırzımba güzel olabilir gerçi ama o da evde oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 guitar hero :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 uzun eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 şişe çevirmece oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 simit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 chrome said: şişe çevirmece oynayın. kafalar fazla güzelse bunun sonu fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tıp gibi oyunlarda birbirimizi incitmemek için bazı basit kurallar koyuyoruz genelde sadece parmaklarla tokat atmak gibi. zıldırzımba bilmiyorum o nasıl bişi ? uzun eşek belimizi sakat bir oyun bence squad yaparken belimizin ne kadar değerli bişi olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 call of duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mr_Hand said: chrome said: şişe çevirmece oynayın. kafalar fazla güzelse bunun sonu fena erkek erkeğe değilseniz sonu harika da bitebilir abi. true story demek isterdim ama. diyemiyorum zira o yıllarda ben totaliter bir rejim içerisindeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dediğim gibi dişi varlık olmcak :( kafalarımız güzel olucak ama farklı bi kafada olcaz. hatta kazanana tüm çikolataları yiycek diye bir kural koymayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 strip poker oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mr_Hand said: guitar hero :D materiyal olmazsa daha iyi olur. çok uğraş gerektiriyor arkadaşların evi pek materiyal yok ps götürsek bu sefer 20-30 ekran ufak bi tv var... ateri oynuyoruz arasıra çok eğlenceli olabiliyor ama marioyu kapattık bi kaç kere fazla oyunumuzda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 chrome said: abi yaş kaç? bana soruyorsan yaş 22 diğerleri 21-24-27 değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 saklambac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kurtadam/vampir/mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 nfs underground 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 isim şehir hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Laorx said: o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter. ahhahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Laorx said: o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter. mafya diye oynanan oyundan tek farkı sıfatın değişikliği heralde ? bu iyi olabilir kafamız güzelken hiç oynamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 BabacumMostors said: kurtadam/vampir/mafya kurtadam nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar