Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 öncelikli olarak herangi bir metariyele başvurmadan bir oyun olursa daha güzel olur bulmaya çalışmayız.. materiyalli oyunlarıda yazabilrsinz ama. örneğin; tıp ( bi kişiyi ortaya alıp kafasına vurma oyunu ), kabak ( tarlaya ektim biçtim 4 kabak oldu muhabbeti) gibi oyunlardan bahsediyorum. oturup sadece muhabbet edip kafa yaşamaktansa biraz eğlenebileceğimz aktiviteler lazım yani. dişi yaşam belirtileri olmcak ortamda bide :) yani öpüşmeli sevişmelileri yazmasanızda olur :( bu kağıda yazılar yazıp işte şu odaya girdin karşına şu çıktı gibi oyunlarda olabilir. hadi paticik halkı ne kadar eğlenceli olabileceğinizi gösterin bu topiği doldurarak.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tıp ve kabak yeterince sağlığa zararlı oyunlar zaten bi de alkollü oynanırsa birilerini sakatlarsınız artık.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 zıldırzımba güzel olabilir gerçi ama o da evde oynanmaz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 chrome said: şişe çevirmece oynayın. kafalar fazla güzelse bunun sonu fena
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tıp gibi oyunlarda birbirimizi incitmemek için bazı basit kurallar koyuyoruz genelde sadece parmaklarla tokat atmak gibi. zıldırzımba bilmiyorum o nasıl bişi ? uzun eşek belimizi sakat bir oyun bence squad yaparken belimizin ne kadar değerli bişi olduğunu anladım.
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mr_Hand said: chrome said: şişe çevirmece oynayın. kafalar fazla güzelse bunun sonu fena erkek erkeğe değilseniz sonu harika da bitebilir abi. true story demek isterdim ama. diyemiyorum zira o yıllarda ben totaliter bir rejim içerisindeydim.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dediğim gibi dişi varlık olmcak :( kafalarımız güzel olucak ama farklı bi kafada olcaz. hatta kazanana tüm çikolataları yiycek diye bir kural koymayı düşünüyorum.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mr_Hand said: guitar hero :D materiyal olmazsa daha iyi olur. çok uğraş gerektiriyor arkadaşların evi pek materiyal yok ps götürsek bu sefer 20-30 ekran ufak bi tv var... ateri oynuyoruz arasıra çok eğlenceli olabiliyor ama marioyu kapattık bi kaç kere fazla oyunumuzda yok :)
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 chrome said: abi yaş kaç? bana soruyorsan yaş 22 diğerleri 21-24-27 değişiyor
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter.
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Laorx said: o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter. ahhahaha bu ne ya
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Laorx said: o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter. mafya diye oynanan oyundan tek farkı sıfatın değişikliği heralde ? bu iyi olabilir kafamız güzelken hiç oynamadık
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 BabacumMostors said: kurtadam/vampir/mafya kurtadam nasıldı ?
Öne çıkan mesajlar