Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlarla kafalar güzelken oynanabilecek bir oyun ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikli olarak herangi bir metariyele başvurmadan bir oyun olursa daha güzel olur bulmaya çalışmayız.. materiyalli oyunlarıda yazabilrsinz ama.
örneğin; tıp ( bi kişiyi ortaya alıp kafasına vurma oyunu ), kabak ( tarlaya ektim biçtim 4 kabak oldu muhabbeti) gibi oyunlardan bahsediyorum.
oturup sadece muhabbet edip kafa yaşamaktansa biraz eğlenebileceğimz aktiviteler lazım yani.

dişi yaşam belirtileri olmcak ortamda bide :) yani öpüşmeli sevişmelileri yazmasanızda olur :(

bu kağıda yazılar yazıp işte şu odaya girdin karşına şu çıktı gibi oyunlarda olabilir. hadi paticik halkı ne kadar eğlenceli olabileceğinizi gösterin bu topiği doldurarak.
Mesaj tarihi:
tıp gibi oyunlarda birbirimizi incitmemek için bazı basit kurallar koyuyoruz genelde sadece parmaklarla tokat atmak gibi.

zıldırzımba bilmiyorum o nasıl bişi ?

uzun eşek belimizi sakat bir oyun bence squad yaparken belimizin ne kadar değerli bişi olduğunu anladım.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

chrome said:

şişe çevirmece oynayın.

kafalar fazla güzelse bunun sonu fena

erkek erkeğe değilseniz sonu harika da bitebilir abi.
true story demek isterdim ama. diyemiyorum zira o yıllarda ben totaliter bir rejim içerisindeydim.
Mesaj tarihi:
dediğim gibi dişi varlık olmcak :(
kafalarımız güzel olucak ama farklı bi kafada olcaz. hatta kazanana tüm çikolataları yiycek diye bir kural koymayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

guitar hero :D

materiyal olmazsa daha iyi olur. çok uğraş gerektiriyor arkadaşların evi pek materiyal yok ps götürsek bu sefer 20-30 ekran ufak bi tv var... ateri oynuyoruz arasıra çok eğlenceli olabiliyor ama marioyu kapattık bi kaç kere fazla oyunumuzda yok :)
Mesaj tarihi:
Laorx said:

o.ç. oynayın. 5 kişiyseniz 2 kişi o.ç oluyor, ve onları bulmaya çalışıyosunuz. 4 kişilik grupta 1 olsa yeter.

mafya diye oynanan oyundan tek farkı sıfatın değişikliği heralde ? bu iyi olabilir kafamız güzelken hiç oynamadık
  • Yeni Oluştur...