Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipad 2 vs Galaxy note 10.1

bourbon

Öne çıkan mesajlar

Aramaya inanandım bulamadım

Ipad 2 almayı düşünüyodum geçen bi arkadaşta gördüm Samsung' bayaa hoşuma gitti Office programları fln sanki Ipadden daha kullanışlı bi alet izlenimi verdi.Tablerle ilgili pek tecrübem olmadığı için kullanmış olanlar varsa bi danişim dedim.

Asıl almamım amacı tableti derslere götürebilmek,Gazete okumak, internette surf amaçlı vb

fiyat olarak aradada 50 dolar var çok bi fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Nexus'le ipad'in fiyatı aynıymış anladığım kadarıyla hepsinin özellikleri bi çok noktada aynı.Applerden ufak performans farkları olabilr ama oda açıkcası çok öenmli değil benim için.

Olay yine android kullanıp kullanmamaya geliyo.Telefonum android ama öyle çok büyük fanı değilim açıkcası telefonumdaki kullandığım applerde sayılıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ipad 2.

office ozellikli hem official app si var hem de bir cok gaydiri gubbak alternatifler var. ben ipad 2 taraftariyim. 1 bucuk sene oldu hala kullanabiliyor hala daha yatakta bile bas ucumda durabiliyorsa ki bir de hep elimde nerdeyse, ozellikle cok seyahatci bi kisiysen ipad 2. samsung tablet alanlari gordum oyle ipad 2 gibi memnun degiller.

ipad 2 iyidir. alabilirsen 64gb yi al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...