BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Anadolu lisesi mezunu mühendis dolu forumda bu kitabı ortaokulda, lisede okumuş birilerini bulabileceğim ümidiyle, var mı böyle birisi diye sormak niyetim. Kitap eleştirisi falan okumayı sevmem. Onun yerine kitabı orta yerinden açar ve beş-on sayfa kadar okurum yazarın dili hakkında bir fikir edinebilmek için. Sonra da okumuş olan birine sorarım lakin etrafımda bunu okumuş kimse yok. What's all the fuss about? Okiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 buralar anne frankly şakaları dolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ne amaçla okuyacağına bağlı. Kapana kısılmış haldeki ergen kızın çökmüş dünyasını merak ediyorsan oku başka bir beklentin varsa okuma. Bize ilkokulda zorla okutmuşlardı sevmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 oku abi, niye okumican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Lisede derste okudum ve sevdim, hatta bunun üzerine ikincisini aldım ama hayatımın neredeyse hiçbir levelinda doğru düzgün kitap okumadigimdan, aldığımla kaldım okumadım 2.yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar