Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yazık tavşancığa ya :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Private Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Şarkı çok güzelde 3.5 göremedim ben :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 jaan arkadasimiz ergen arkadaslara ilac gibi bir video yollamis ..gencler size onerim cok evde kalmayin kendinize ugras bulun[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sadece 3.5 iyidi..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Euheuhe 3.5 :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bunu kim yaptıysa grup falan kursun glam yapsın ya şaka maka altyapı oalrak güzel şarkı:)ha bu arada şöyle bir mantık hatası var bir yerde "0"(daha milli olmamış) yazan tavşan klavye solosu atıyor:)orada çift ses çalarken sağ elinin sağa gittiği yerde sol eli de sağa gitmeliydi.simetrik oalrak ters yöne gitmemeliydi.onu da estetik olsun diye yapmışlar herhalde:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ewt bi o bi de kevin moore:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Öne çıkan mesajlar