Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam teşekküllü bir mühendis olmak nedir?

chrome

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

abi gavur ellerde doc post-doc falan yapacağında seviorlar bi güzel

zaten eit, pe, se falan derken -amerikan sınavları- adamlar gerekli elemanı yetiştirmiş oluyorlar.

bizde öle şeyler yok

abi ben düşünüyorum bu ara acaba bu charted sınavlarına mı hazırlansam diye. ingilterenin, amerikanın ve avusturalyanın sınavları var. çok zor da değil diyorlar ne diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

usa için pe neyse de se'lerin bi kısmı beni aşar.

şunu da söleyim bayağı iyiyim aslında.

bi de gerek var mı?
esas soru bu evet

aslında tabiki de gerek yok ama ben genellikle al kenarda dursun kafasında bir insanım. achievement gibi bakıyorum böyle şeylere. enerji yöneticiliğini aldım, etüt proje yöneticiliği aldım bina/sanayi, ekb aldım, iş güvenliği uzmanlığı aldım, scia sertifikası aldım duruyor öyle kenarda. belli olmaz ileride belki gideriz başka bir ülkeye orada işe yarar. fcdic varmış bir de o da iyi diyorlar ama onu biliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

itü'de mekatronik yüksek lisansı yapıp, festo türkiye'de satışla uğraşıyordu sanırım jacabo ki inanılmaz umutsuzluğa sürüklemişti beni. düşün yani, elin almanı hem argeye dokundurtmuyo, hem de satış gibi dandik ve mühendislikten biraz daha kopuk şeyleri bile yüksek lisans falan yapmış parlak mühendislere yaptırıyo.

Ata hocaya selamını iletiyorum jacabo, diplomayı geri getiriyormuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...