dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi gavur ellerde doc post-doc falan yapacağında seviorlar bi güzel zaten eit, pe, se falan derken -amerikan sınavları- adamlar gerekli elemanı yetiştirmiş oluyorlar. bizde öle şeyler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: elbetteki bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: abi gavur ellerde doc post-doc falan yapacağında seviorlar bi güzel zaten eit, pe, se falan derken -amerikan sınavları- adamlar gerekli elemanı yetiştirmiş oluyorlar. bizde öle şeyler yok abi ben düşünüyorum bu ara acaba bu charted sınavlarına mı hazırlansam diye. ingilterenin, amerikanın ve avusturalyanın sınavları var. çok zor da değil diyorlar ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eleman olarak mühendise gerek yok abi çünkü bizde. Ülkede mühendislerin işe ihtiyaçları var, bazı mühendislikler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 benim gordugum makina sektorunde zaten bakim, imalatta muhendislik yok proje departmaninda da cok nadir firmalarda muhendislik var gerisi ezber ve kopyalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 usa için pe neyse de se'lerin bi kısmı beni aşar. şunu da söleyim bayağı iyiyim aslında. bi de gerek var mı? esas soru bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben hala doktor ol derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: usa için pe neyse de se'lerin bi kısmı beni aşar. şunu da söleyim bayağı iyiyim aslında. bi de gerek var mı? esas soru bu evet aslında tabiki de gerek yok ama ben genellikle al kenarda dursun kafasında bir insanım. achievement gibi bakıyorum böyle şeylere. enerji yöneticiliğini aldım, etüt proje yöneticiliği aldım bina/sanayi, ekb aldım, iş güvenliği uzmanlığı aldım, scia sertifikası aldım duruyor öyle kenarda. belli olmaz ileride belki gideriz başka bir ülkeye orada işe yarar. fcdic varmış bir de o da iyi diyorlar ama onu biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hepsi komikli şık bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 "roket adam" said: itü'de mekatronik yüksek lisansı yapıp, festo türkiye'de satışla uğraşıyordu sanırım jacabo ki inanılmaz umutsuzluğa sürüklemişti beni. düşün yani, elin almanı hem argeye dokundurtmuyo, hem de satış gibi dandik ve mühendislikten biraz daha kopuk şeyleri bile yüksek lisans falan yapmış parlak mühendislere yaptırıyo. Ata hocaya selamını iletiyorum jacabo, diplomayı geri getiriyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mastering fidic geyikleri var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gercek muhendıs ısıklı ayakkabı yı bulandır ilimin ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bizim tahsilat departmanının yarısı mühendis sanırsam metalurji, jeodezi, makine vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 siz kimsiniz peki enka mısınız akfen misiniz koç grubu musunuz kimsiniz? gizemli cümleler kurup genç mühendis adaylarını ürkütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sigorta şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 belki amerikan şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 değil, yabancı ortak var da abd menşeili değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 polimer mühendisi bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o polimerin içinde hayatın boyunca anlayamayacağın quantum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 polimer muhendisi detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bence hepimiz fizikçiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kavga etmeyin hepimiz mühendisiz. (endüttürücüler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tam tesekkulu muhendis, guldurmeyin adamı. muhendis, kıt kaynakları optimum sekilde kullanabilen adamdir.ogrenci ogrenci konusmayi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_l1iotoYo541qbn8c7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar