chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu konuyu merak ediyorum. Yani mühendisler olarak biz, farklı branşlar altında eğitime tabi tutuluyoruz. Daha sonra bu branşlar içerisinde bazı alanlarda uzmanlaşma yoluna gidiyoruz genel olarak işleyiş bu şekilde. Tus a çalışan bir doktor arkadaşım vardı benim fakat. Kendisi günde ortalama 6 saat boyunca yaklaşık 1,5 sene ders çalıştı bir uzmanlığı kazanmadan önce. Benim de aklıma şu soru geldi. Yüksek lisansını tamamlamış herhangi bir mühendis, Tus a çalışan bir doktor kadar yoğun bir şekilde mühendislik konularına çalışsa ne olur? Ortaya nasıl bir mahlukat çıkar? Böyle bir sürede insan birçok programda, birçok disiplinde uzmanlaşabilir. Kendi branşım üzerinden yola çıkacak olursam çok iyi bir çelik, betonarme ve kompozit yapı tasarmımı mühendisi olmakla beraber muazzam bir yapı malzemesi bilgisi sahibi olurdum. Hatta yapı çözümlerinde kendi yazdığım küçük hesaplama ve çizim programlarını kullanabilir hale gelirdim. Bütün bunlara ilave olarak muhtemelen mesleğim ile ilgili bütün güncel yönetmelikleri ve kanunları da biliyor olurdum. Bizim mesleklerde de tus benzeri charted engineering gibi şeyler var. Yetkin mühendislik diye de geçiyor. Bahsettiğim şey sanırım biraz da bununla ilgili. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 teşekkülü bir puanla kacirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sex'li şık yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gonlum seksten yanaydı ama "Mesleki bilgi birikimini maksimum düzeyde tutabilmek ve güncel kalabilmektir." dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tam teşekküllü ark üfleci bizim imal sınavının bomba sorularındandır. tam puan alan çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 komikli şık görünce kendimi tutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tesekkül gercekten konuyu yemiş bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hiçbir maddeyi okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 öğrendiklerinin değil yaptıklarının bir önemi var mühendislikte bir de harcadığın paraya değiyor mu başka bir şey varsa aklında üniveristede takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tabii ki JAMIRYO!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 to be the most complete engineer diye mi açsaydım. türkçesini açtım teşekkül dedim! naapayım. yuri boykamım ben. i am the most complete falan ne o öyle. teşekkül işte. teşekkül. hayret birşey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 salak misin muhendis olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://i47.tinypic.com/2ef85n9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 jacabo said: salak misin muhendis olcan sıçtığın klozeti bile biz yapıyoruz konuşma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hangi muhendislik dalini okudun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hadi canım.. hadi bitanem.. hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kesin makinadir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 lan turkıyede ne muhendisligi bırakın bu işleri..ha turkiyede iyi muhendis nedir diye sorarsan metrobuste oturmayı bılen benım ıcın ıyı muhendıstır metrobusun gravitasyonunu heasplama oyle her baba yıgıdın harcı degıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 maksimum metalurji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi hastayım bu türkiyede yaptığınız mühendislik mi sanıyorsunuz falan diye takılanlara. sen kendin görmedin diye memlekette problem mi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 disiplinden çok adaptasyon hani okulda X Y Z yöntemi gösterilir teoride ama karsına bu problemlerden farklı bişey çıkınca yorumdan ziyada hani çözüm sunabilmek iyi mühendis olmak için başlangıçtır bence güncel kalmak sürekli öğrenmekle devam eder ama türkiye'de bunlar pek kıstas değil açıkçası türkiye'de iyi mühendis olmak için excel kullanmak B sınıfı ehliyet sınırsız butt sniffer yeterli sistemmi bozuldu yada kurulacak hop taşeron geliyor çinden italya'dan AR-GE ÜR-GE LOOOL zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bck said: metrobusun gravitasyonunu heasplama oyle her baba yıgıdın harcı degıl.. matlab kullanmayı biliyorsan adam gibi aydaki durumunu bile hesaplarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben beden eğitimi mühendisliği okumayı düşünüyorum 2 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 amerikada evropada iyi bi okulda doktora yap baba. ananı öyle güzel .... neyse o adamdan kat be kat fazla çalışacaksın sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yol yakinken doktor ol derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar