Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktarmalı uçak (acil)

elazulruby

Öne çıkan mesajlar

Anlatabildiğim kadar kısa anlatacağım, olay şu:

Ostuni'den İstanbul'a gideceğim. Bir tane uçak bileti buldum gidiş-dönüş ve bilet roma aktarmalı gidiş ve dönüş olarak ve Napoli'den kalkıyor. Şimdi ben doğal olarak İstanbul'a giderken Napoli'ye trenle gidip oradan uçağa binip Roma, sonra da İstanbul'a gideceğim ama Roma uçağı İstanbul'a gitmeden önce Roma'da 15 saat kadar beklemem gerekiyor ve beklemek istemiyorum açıkçası. Şöyle bir şey yapabilir miyim? Yine ben aynı bileti alıp, biletin Napoli-Roma ayağını kullanmadan direkt Roma'ya trenle gitsem, biletin Roma-İstanbul ayağını da kullanabilir miyim, yoksa illaha benim Napoli uçağına da binmem gerekiyor mu? Dönüş için bir problem yok zaten de sadece gidiş anlamında. Ne gibi sorunlar çıkabilir ya da böyle bir şeye izin verirler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

biletlerin bağlantılı uçuşlar. eğer birini uçmazsan diğer uçuşun da otomatik olarak yanar. uçuşuna ne kadar kaldı bilmiyorum ama eğer daha 1-2 hafta zaman varsa seyahat şirketine durumu söyleyip cezasını ödemeyi de göze alarak uçmak istemediğin bileti iade et, tabii uçmak istediğin bileti yeniden alacak sana çünkü bağlantılı uçuşlarda birisini iptal edersen diğer uçuş da iptal olur. işte uçacağım dediğin uçuşu yeniden aldıklarında o da sana daha pahalıya mal olacaktır.
umarım ayrıntılı bir şekilde yaptığım açıklama anlaşılır olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...