Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 "Zindanlar & Ejderhalar - Oyuncunun El Kitabı"nı internette herhangi bir formatta (website, pdf, doc, vs. vs.) bulabilir miyim? Yahut İstanbul'da istediğim sayfaların fotokopisini çektirme şansım ya da bir kaç saat inceleme şansım olan bir yer var mıdır? [ "dnd - ph" bende zaten bulunmaktadır, orjinali çok daha iyi, türkçesi çok kötü vs. vs... gibi yorum yapmaya gerek yoktur. sadece basit bir çeviri çalışmam vardır, bu yüzden ihtiyacım oldu ;) ] Bunun dışında iyiliksever bir arkadaşımız çıkıpta "sen istediğin kelimeleri bana ulaştır, ben sana oyuncunun el kitabında karşılıklarını gönderirim" derse beni çok mutlu eder :) [ Konuyu açmadan önce arama yaptım, forumda oyuncunun el kitabı üzerine konular açımış ve bazı kelimelerin çevirilerinden de bahsedilmiş ama bunlar benim için yetersiz. Anlayışla karşılayınız :) ][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben söylüyorum :) istediğin kelimeleri yaz burda bende türkçelerini yazıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 abjuration (abjurer) - ? conjuration (conjurer) - ? evocation (evoker) - ? necromancy (necromancer) - ? transmutation (transmuter) - ? divination (diviner) - ? illusion (illusionist) - ? enchantment (enchanter) - ? yukarıdaki büyü okulları ve mensupları için "oyuncunun el kitabı"ndaki çevirileri yazabilirsen sevinirim. ayrıca alternatif (kendine göre daha mantıklı) çevirileri olanlar varsa burada paylaşsınlar lütfen. iyi günler[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Abjuration - Himaye(Hami) Conjuration - Celb(Celbaz) Divination - İstihare(İstiharen) Enchantment - Efsun(Efsuncu) Evocation - Zuhur(Zuhurbaz) Illusion - Yanılsama(Gözbağcı) Necromancy - Meftulüm(Meftalim) Transmutation - Dönüşüm(Dönüştüren)[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 IYyyhıyhyhy allaha yakın bana uzak aman aman...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Osmanlıcamızıda geliştirebiliyoruz böylece, lol[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Eeheheh Bone doğru dio,İng. PHB rulezzz[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Norak, 05 Kasım 2004 11:10 tarihinde demiş ki: Osmanlıcamızıda geliştirebiliyoruz böylece, lol :lol: :D Dragon-ül uçar-ı ateş püskürat.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 nie abi okadarda kötü değil Undead - namevt Turn undead - Namevti defet bence bu çok güzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya bazı güzel şeyler var ama çok saçma şeyler de var. bu arada bone kopardın beni.yani kendine saygısı olan hiçbir şeytan celb olmaz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yaw geç kalmışım biraz cevaplamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: BonePART, 05 Kasım 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Nine pits of Hellde de baatezu lordu Gothrokk kafataslarından olusan tahtında oturmaktadır. Lesser devillerden biri yaklasır ve -Lordum bi insan geldi sizle konusmak istiyormus -Gelsin -Ne istiyorsun olumlu -Suraya bi imza atın evet evet suraya adınızın altına. Buyrun zarfınız. -Bu ne be. -Prime material plane a cağrılma celbi. Bu ayın 26 sında Kara-Turda bekleniyosunuz. -Hööö? Yalnız anladığım kadarıyla burda zarfı getiren kişi celbaz değil mübaşir olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 meftulüm ile meftalim hoş. istiharen olmaz ama. müstehir veya bi benzeri olmalı.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Yok abi bunun yanında bir de Osmanlıca-Türkçe sözlük lazım.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi çok iidi bu yaa :D osmanlıca sux said: BonePART, 05 Kasım 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Nine pits of Hellde de baatezu lordu Gothrokk kafataslarından olusan tahtında oturmaktadır. Lesser devillerden biri yaklasır ve -Lordum bi insan geldi sizle konusmak istiyormus -Gelsin -Ne istiyorsun olumlu -Suraya bi imza atın evet evet suraya adınızın altına. Buyrun zarfınız. -Bu ne be. -Prime material plane a cağrılma celbi. Bu ayın 26 sında Kara-Turda bekleniyosunuz. -Hööö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar