Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna saygım arttı: EDEN TRIAL


sostizm

Öne çıkan mesajlar

Resmen ağzımız açık kaldı. Muazzam görüntüler vardı, inanılmazdı.

Önce 4 kişi pati ekibi olarak denedik ve biz bu işi yaparız dedik. İçeri girmemle kendimi adeta başka bir oyunda sandım. grafikler ortam müzik tamamen değişti. hiçbir TF'da ya da trial'da görmediğim bir ortam... İçerisi Devouting Earth dolu. Bir delik bulup atladık içieriye. Muazzam bi düşüş, super speed'i kapatıp aşağıya baktım. Bir süre düştükten sonra tünelin ucunda ışık göründü, ışık büyüdü ve düştüğümüz yer cehennem gibiydi. Allahtan orada hiçbirşey öldürmemiz gerekmiyordu. Agro çekmeden bir diğer delik bulup cehennemin dibine yolculuğumuza devam ettik.

En dip düzeyde manzara daha da bi ihtişamlı oldu. Devasa yartıkların iskeletleri. Doğal köprüler... ve 2 tane monster. Eh ilk monster bize PBAoE ile ağzımızın payını verdi ve takımı genişletme çabalarına başladık.

Takımda 1 Tank, 1 Scraper(keyzar), 3 controler, ve 3 Blaster olarak işe başladık.Control'ün 2si empathy 1i radyasyon secondary sahibiydi. Sanırım olabilecek en dengeli takımlardan birini kurduk. Litle Tiny Tim isimli Tanker muazzam bir liderlik örneği göstererek, bize adım adım naapmamız gerektiğini anlattı, mesela "üzüm toplama" işini örgütledi. Spoiler olmasın diye detayını yazmayacağım.

Keyzar'ın çobanlık görevi inanılmazdı. Yolun ortasında bize katılan (pet gibi) ama çok kuvvetli herolar'ın desteği muazzamdı. Senaryo çok farklı ve etkileyici.

Bir ara 120k debt ile kişisel rekorumu KAT be KAT kırmış durumda keyif aliyordum deliler gibi. Final ödülü de eşsiz ;) All origins bir enhancement ki oy oy. Dmg and mez. Takımdaki arkadaşların demesine göre kızarana kadar en yeşil SO'dan kat be kat daha etkiliymiş.

Umarım fazla spoil etmemişimdir ama özetle oynadığım oyuna saygım arttı. Çobanlık, üzümler, kurtarılan hero'lar... MUHTEŞEM bi senaryo. keşke sayıları artsa bunların. L39 sonrası herkese EN AZ 1 kere denemelerini şiddetle öneririm.

Ben oldum olası SS engelliyimdir. Umarım birileri almıştır bizden.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AO (all-origin) ench. kızardığında bile yeşil SOlardan daha iyi dedi Tim. Ben de çok keyif aldım dün akşam, 41e kadar eden trial yapmayı düşünüyorum. Bütün damagelerimi AO yapmak istiyorum. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

41'den sonra da yapmaya devam edebilirim ben bunu. Sanırım her farklı ekip kombinasyonunda farklı sonuçlar ve farklı keyifler alacağız. Bu sefer 3 kontrol gücü işleri bayaa bi kolaylaştırdı.

Kolay kolay sıkılmam sanki.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten çok güzel dizayn etmişler haritayi ve trial'ı, benim de cok hosuma gitti, ama keyzara da keske faydamiz olsaydi debt aldı bi sürü, ben kendi adıma eğlendim 3 kere ölmeme rağmen...

Screenshot'ları ben aldım serim yaklaşık 40 tane falan :)
Güzellerinden koyuyorum...

Bu deliklerden düşerken (çok zevkli!! :) ) ;



Bu daha derinlere indiğimizde karşımıza çıkan Dev. Earth cenneti ;



Bize yardım eden kurtardığımız hero'lardan biri;




Veeee bu da trial'in sonundaki Titan'imiz, çok kastırdı hakkaten ;

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resimler mükemmel ve anlaşılan o ki çok şey kaçırmışız. bir daha böyle etkinlik yaptığınızda msnden falan mesaj atsanız bide gelsek. Yoksa yoksa lvlımız küçük diyemi bizi seslemediniz :([signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel ellerine sağlık - biraz daha koysana bunlardan, keyzarın çobanlık resimlerinden falan varsa, peşine takıp da koca sürüyü bize getirdiklerinden mesela.

Haala etkisindeyim :) sewer trial da örgütlesek ya bir de.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ufff... Ya bende tam clockwork, lost felan derken bu hep boyle mi devam edecek diye dusunmeye baslamistim. Abi ben kasmaz miyim simdi Lvl 40 a kadar. :) (Su an Lvl 20 hesaplayin artik ne kadar var hehe) Yaw bayildim, ne desem ki, demiyim en iyisi mi bisey... Sessiz kalip kasmaya devam etmek en iyisi sanirim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trial iyi hoş güzeldi de ertesi günü sabah 8:40 ta çeviri sınavımın olması tadımın kaçmasına neden oldu(2:00-2:30 gibi bitti:(). Examplar olduğumdan enchentmentlardan da alamadım, xp de alamadım:(. Debt, badge ve influence dışında da bir getirisi olmadı:D. Ama en önemlisi ortak birşeyler yapıyor olmamızdı keşke 8 kişide bizden olsaydı diye içimden geçirdim hep. Online olanların sayısı azaldıkça bu tür atraksiyonlarda azalmaya başladı. Biliyorum sınavlar, iş güç, aile, çoluk çocuk engelliyor bir çoğunuzun oyuna vakit ayırmasını, fakat en azından günde 1 saat gözükseniz de yanlız olmadığımızı bilsek. Bir çoğunuz vakit gelipde geri döndüğünde bu sefer bizleri bulamazsa şaşırmasın...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...