Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Profession ı seçsem karar veremiyorum?

Abus

Öne çıkan mesajlar

ben elf hunter deirim baya güzel yaratıkler playerler yani hepsi yanınza gelene kada 40-50 vurusunuz ben öyle yapıyom ama yanına eldikerinde ise 10 felan vuruyon hem elf yeri cok güzel bir yer tavsiye ederin ben lvl 7 yim lvl 10 ları rahat öldürüyom ama sen bilirsin[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk basta First Aid i al 2 skıll kapsamına gırmıyor..

Sonra Skinning - Leatherworkıng..Leather set kullanıyorsan ısıne yarar..

Mage ısen taılorıng...

Shaman ısen Herbalısm - Alchmey ıkılısı ısıne yarar..

Warrıor gıbı Maıl class zırh gıyenlere Mınıng ve BS ıs yapar sanırım..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9
Sosyal ağlarda paylaş

fishing cok zevkli, chest, silah falan bulabiliyosun :D bi de mining iyi para getiriyo[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay )
Beluga - Reaver (Kay )
Sianure - Warrior (Galahad )
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred )
Sosyal ağlarda paylaş

ODa dogrudur sılah zırh masrafı bı yerden sonra bıtıyo ama potıon her zaman devam pvp oldugu surece[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
aldıgımız profları değiştirme imkanımız varmı?[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

unlearn, ücretsiz virus...

ama tabi skill puanların gidiyor.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır burda ole bı konu acılmısken bı Talentları yatırrdıktan sonra Unlearn dıye bısey cıkmıs yenı Onu yaparken herhangı bısey ıstıyomu para falan yoksa dırek sılıyomu verdıgın talentları[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
teşekkürler bilgi için
para istiyor talentler için bendne 1gold istemişti[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

bu pekı 1 goldle sınırsız talentıda sılebılıomusun yanı sayıya baglı degılmı ?[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Bırsey sorucam ben Leatherworkıng-Skınıng aldım bunlara ek olarak bıde daha alabılıyomuyum dıger mesajlardan oyle bırsey cıkardım

Sankı fıshıng fırstaıd falan alınıyomus gıbı eger alınıyorsa neler alınabılıyor ve ne ıse yaradıgını soylersenız cok mutlu olucam[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...