Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hellfire ring team

eolos

Öne çıkan mesajlar

arkasdaslar başlıktan da anlaşılacagı gibi hellfire için gerekli malzemeleri toplamak adına birlikte ilerleyebilcegim arkadslar arıyorum. ilgilenenler oyun içinden eklerlerse çok sevinirim. beraber yapılırsa hem daha hızlı hemde daha verimli olacagini düsündügüm için böyle birşeyin gerekli oldugunu düsünüyorum yapmayı düsünen arkadslar varsa eklemelerini bekliyorum Malkavians #2975, iyi günler iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın böyle yazmakla olmuyo. Battletagları yazın ekleşin bakiiim :) (Sonra herkes bana soruyo makine var mı diye. Kasmıyom ben key mey.)

Ayrıca CM/WW wizard'ın olduğu gruplar sanki daha bi kolay oluyo gibi. Malum permafreeze güzel bişi. MP9 DPS check gibi bişe. Onu da halledersiniz bence.

Makinem yok. Gearım üff denilesi değil (en son baktığımda 1.9m tdps vardı diye hatırlıyorum.) ama çok lazım olursam gelirim. Ace#2540
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar yanlış anlaşılmışım sanırım sorun makine yaptıktan sonra girmesi degil benimde arkadaslarım var mp 8 de gircek ama benim amacım key farm yapabilcegim arkadaslar bulmak cok iyi gear olmayıpta düsürmekte zorlananlar kisiler umarım anlatabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

eolos said:

arkadaslar yanlış anlaşılmışım sanırım sorun makine yaptıktan sonra girmesi degil benimde arkadaslarım var mp 8 de gircek ama benim amacım key farm yapabilcegim arkadaslar bulmak cok iyi gear olmayıpta düsürmekte zorlananlar kisiler umarım anlatabilmişimdir.

bence de aksine key yapması problem degil solo act yaparken zaten gidip kw de kesiyorum her seferinde, hiç machine problemi olmuyor. Gel gelelim ki elinde makinası olup uber kesmek isteyen, ve düzgün oynayan adam sayısı az.
Sosyal ağlarda paylaş

machine varsa %90 yardıma gelirim oyundaysam çağırdığınızda mp farketmez, eğer elimde machine varsa mp7 ve + gelirim. Key run bi ihtimal gelirim isteyen genede eklesin :P

Edriel#2984

Edit: 180k unbuffed dps 700+ all resist (%70 dmg red.) 4.5k armor(%60 dmg red.) 44k hp Cadı Dohtoru. soul harvest 5 stackla 210k dps. %5.9 ls 800 loh. (profile e bakarsanz 150k falan görebilrsiniz dps i çoğu zmn farm gear çünkü +movement speed pickup radius etc.)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar teşekkürler ilgilendiginiz icin, ben key farmlamak isteyen arkadasları eklerim. makine olduktan sonra yapabilcek 100 lv arkadaslarım benimde var dedigim halde ve girmek isteyenlere yardımcı olabilcegimi söyledigim halde buna benzer konuların acılması gerçekten ilginç. arkadaşlar lütfen sadece key farm yapmak isteyenler yazsın bt lerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş sen olayı pek anlamamışsın. 100 level arkadaşına 3 portal açarsan gelir keser. Ama burdan buldugun adamla 1 portal sen açarsın 1 portal da digerleri açar girer kesersin. 3 portal ile 3 ring yaparsın yani 1 ring yerine. Neyse sen git 100 level arkadaşlarınla gir madem. Key/machine farm konusunda machine/über grup kurma mevzularının geçmesi bana pek enteresan gelmedi açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

3 portalla 3 tane ring oluyorsa suanda 10 dan fazla ring olmuştu elimde acaba benimi begenmedi überler? bu arada 100 lv arkadaslarımda geldikleri zaman minimum 2 tane portal açtıkları için saolsunlar o bakımdanda yardımcı oluyorlar, sorun degil yani o bakımdanda benim amacım daha düsük gear ve lv lerde olan arkadaslarla girebildigimiz kadar yüksek mp lere girip key düşürme olasılıgını arttırmaktı ama ben bunun neyini anlatamadım hala anlayamıyorum. gerçi pm atan ve burdan benim istedigim şekilde tag larini yazan arkadaslara teşekkürler demekki istenilince anlasılıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Arkadaş sen olayı pek anlamamışsın. 100 level arkadaşına 3 portal açarsan gelir keser. Ama burdan buldugun adamla 1 portal sen açarsın 1 portal da digerleri açar girer kesersin. 3 portal ile 3 ring yaparsın yani 1 ring yerine. Neyse sen git 100 level arkadaşlarınla gir madem. Key/machine farm konusunda machine/über grup kurma mevzularının geçmesi bana pek enteresan gelmedi açıkçası.

aga büne demezler mi?? bir portal bir portala gel beraber portal açalım demiş 3 portalla 3 ring yaparsın demek istememiş bayaa karışmış anlatmak istedikleri görünene göre:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...