eolos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 arkasdaslar başlıktan da anlaşılacagı gibi hellfire için gerekli malzemeleri toplamak adına birlikte ilerleyebilcegim arkadslar arıyorum. ilgilenenler oyun içinden eklerlerse çok sevinirim. beraber yapılırsa hem daha hızlı hemde daha verimli olacagini düsündügüm için böyle birşeyin gerekli oldugunu düsünüyorum yapmayı düsünen arkadslar varsa eklemelerini bekliyorum Malkavians #2975, iyi günler iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mp8 + ubers yaparsanız victusa#2102. 1 machine ve gerekli gear varsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 CM wizard'ım mp 6-7 yaparım herhalde diye düşünüyorum, 8 machine var. 1 makine ile 3 ya da 4 kişi beraber girip, maksimum verimi sağlayalım, çok güçlü machine'siz bir arkadaş da gayet iyi olabilir... Battletag: Gaudium#2186 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bos yer olursa yancı gelirim uberlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bakın böyle yazmakla olmuyo. Battletagları yazın ekleşin bakiiim :) (Sonra herkes bana soruyo makine var mı diye. Kasmıyom ben key mey.) Ayrıca CM/WW wizard'ın olduğu gruplar sanki daha bi kolay oluyo gibi. Malum permafreeze güzel bişi. MP9 DPS check gibi bişe. Onu da halledersiniz bence. Makinem yok. Gearım üff denilesi değil (en son baktığımda 1.9m tdps vardı diye hatırlıyorum.) ama çok lazım olursam gelirim. Ace#2540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 arkadaslar yanlış anlaşılmışım sanırım sorun makine yaptıktan sonra girmesi degil benimde arkadaslarım var mp 8 de gircek ama benim amacım key farm yapabilcegim arkadaslar bulmak cok iyi gear olmayıpta düsürmekte zorlananlar kisiler umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Anahtar icin farm yapiyorum ben ama genelde 3-4, ustu olmuyor. Eger uyarsa eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 biz 3 kişi mp4 key farmlıyoruz. Gelmek istersen ekle Nyks#2181 genelde gece 10-11 civarı online olup 2-3 saat oynuyorum duruma göre. eolos said: benim amacım key farm yapabilcegim arkadaslar bulmak cok iyi gear olmayıpta düsürmekte zorlananlar kisiler umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 eolos said: arkadaslar yanlış anlaşılmışım sanırım sorun makine yaptıktan sonra girmesi degil benimde arkadaslarım var mp 8 de gircek ama benim amacım key farm yapabilcegim arkadaslar bulmak cok iyi gear olmayıpta düsürmekte zorlananlar kisiler umarım anlatabilmişimdir. bence de aksine key yapması problem degil solo act yaparken zaten gidip kw de kesiyorum her seferinde, hiç machine problemi olmuyor. Gel gelelim ki elinde makinası olup uber kesmek isteyen, ve düzgün oynayan adam sayısı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Aynı dertten muzdaribim Rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kazal#2711 acemi barbarim, ama idare ediyorum. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Yuzuk candir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 machine varsa %90 yardıma gelirim oyundaysam çağırdığınızda mp farketmez, eğer elimde machine varsa mp7 ve + gelirim. Key run bi ihtimal gelirim isteyen genede eklesin :P Edriel#2984 Edit: 180k unbuffed dps 700+ all resist (%70 dmg red.) 4.5k armor(%60 dmg red.) 44k hp Cadı Dohtoru. soul harvest 5 stackla 210k dps. %5.9 ls 800 loh. (profile e bakarsanz 150k falan görebilrsiniz dps i çoğu zmn farm gear çünkü +movement speed pickup radius etc.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 arkadaşlar makinanız yoksa gelirim demenin pek bir anlamı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 arkadaslar teşekkürler ilgilendiginiz icin, ben key farmlamak isteyen arkadasları eklerim. makine olduktan sonra yapabilcek 100 lv arkadaslarım benimde var dedigim halde ve girmek isteyenlere yardımcı olabilcegimi söyledigim halde buna benzer konuların acılması gerçekten ilginç. arkadaşlar lütfen sadece key farm yapmak isteyenler yazsın bt lerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Arkadaş sen olayı pek anlamamışsın. 100 level arkadaşına 3 portal açarsan gelir keser. Ama burdan buldugun adamla 1 portal sen açarsın 1 portal da digerleri açar girer kesersin. 3 portal ile 3 ring yaparsın yani 1 ring yerine. Neyse sen git 100 level arkadaşlarınla gir madem. Key/machine farm konusunda machine/über grup kurma mevzularının geçmesi bana pek enteresan gelmedi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 3 portalla 3 tane ring oluyorsa suanda 10 dan fazla ring olmuştu elimde acaba benimi begenmedi überler? bu arada 100 lv arkadaslarımda geldikleri zaman minimum 2 tane portal açtıkları için saolsunlar o bakımdanda yardımcı oluyorlar, sorun degil yani o bakımdanda benim amacım daha düsük gear ve lv lerde olan arkadaslarla girebildigimiz kadar yüksek mp lere girip key düşürme olasılıgını arttırmaktı ama ben bunun neyini anlatamadım hala anlayamıyorum. gerçi pm atan ve burdan benim istedigim şekilde tag larini yazan arkadaslara teşekkürler demekki istenilince anlasılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ragefreakyo said: Arkadaş sen olayı pek anlamamışsın. 100 level arkadaşına 3 portal açarsan gelir keser. Ama burdan buldugun adamla 1 portal sen açarsın 1 portal da digerleri açar girer kesersin. 3 portal ile 3 ring yaparsın yani 1 ring yerine. Neyse sen git 100 level arkadaşlarınla gir madem. Key/machine farm konusunda machine/über grup kurma mevzularının geçmesi bana pek enteresan gelmedi açıkçası. aga büne demezler mi?? bir portal bir portala gel beraber portal açalım demiş 3 portalla 3 ring yaparsın demek istememiş bayaa karışmış anlatmak istedikleri görünene göre:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 1 machine ile 3 kere denersin demek istemiş lan adam işte niye götünden anlıyorsunuz lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aluriel said: 1 machine ile 3 kere denersin demek istemiş lan adam işte niye götünden anlıyorsunuz lafı sen kim oluyorsunda böyle bir laf ediyorsun? ayrıyetten demek istemiş olduğunu ancak söyleyemediğinin farkındayız it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 derdin nedir tam bilmiyorum ama var sanırım bi kuyruk acın senin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 afasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mesajlar niye gösterimden kalkıyor ya illa alıntı mı yapmak lazım nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 benim asdfasdfasdf'lı mesaj dahi silinmiş ama tartışmadaki bi mesaj silinmemiş asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Merhaba Arkadaşlar Müsait olursanız bende aranıza katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Okeye dorduncu muhabbetine dondu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar