nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 s.a. gençler, iki haftadır evde yatış sıkıntısıyla SignalR öğreneyim, yanında da win8 app geliştireyim dedim. random kişilerle chat uygulaması geliştirdim. acaip bir şey yok ama merak edenler için koyuyorum github linkini: https://github.com/onatm/iGotCandy geo-location olayını da eklemeyi düşünüyorum, yakında olanlarla chat olayı yapılsın diye. eklemek isteyen olursa da pull request yollayabilir. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bende google map uzerinde lokasyonu gosterip chat yapabilecegin bisey gelistirmek istiyodum, kendi mekandakilerle chat gibisinden guzel fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 @reyou biz benzerini yapıyoruz di ile. aradan çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 artik cok gec to do list ime koydum :) belki google map degilde bing maps kullanirim. ama priority siralamasinda 3. yada 4. siradan giriyo o yuzden yolunuz acik olsun, yapana kadar siz bitirmis olursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 biz de yapıcaktık ondan, çok fazla yapılmış ve tutmamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 tutan örnekler var grindr, blndr gibi. aşırı benzemesede. aklıma ilk gelenler. üstte yazdığım şekilde 1 cümle ile uygularsan tutmaz tabi. olay fikir kadar nasıl uygulayacağın. foursquarede, ilk açtığında adı başkaydı tabi hatırlamıyorum tutmamıştı. sonra foursquare oldu gamification geldi mayorlık geldi checkin için nedenler geldi tuttu. bu işler böyle yani fikir kadar nası uyguladığın önemli. o fikir tutmamış deyip el atmamak saçma. yapın lan istiyosanız zaten ben şakasına dedim. şu an başka bi projeyle uğraşıyorum zaten di meşguldu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 nameless said: s.a. gençler, iki haftadır evde yatış sıkıntısıyla SignalR öğreneyim, yanında da win8 app geliştireyim dedim. random kişilerle chat uygulaması geliştirdim. acaip bir şey yok ama merak edenler için koyuyorum github linkini: https://github.com/onatm/iGotCandy geo-location olayını da eklemeyi düşünüyorum, yakında olanlarla chat olayı yapılsın diye. eklemek isteyen olursa da pull request yollayabilir. iyi forumlar. GITSENE OLM SEN ASKERE! NEDIR SENDEN CEKTIGIM! eline saglik biyigina tukurdugum. sdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 asdkjffsadfjh de-dust yazdım. her sene aynı espri asgjdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar