slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 eloresse nightelf bu arda Mirage seninle kısa bir party lik yaptık ama turk zanetmedik bizi galiba ben test 9 dayım bi ara herkez bir yerde buluşalım yaa iyi olur clan yaparız paticik clanı :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben hiç nightelf oynamadım ki? isim neydi?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benbım server 9 da lvl 21 elf rogue war halen lag suruyormu sırf lag yuzunden pacific serverlara gectım 34mı ne lag yok belkı 9 gerı donerım ama lag varsa bayar[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hadi 2. Night Elf Buluşmasına tüm Server 9 Night Elflerini bekleriz! Bu seferki buluşmada lvllerimizin arttığını göz önüne alarak,artık 2. PvP akınını başlatalım diyorum..Geçen seferki hüsranlada sonuçlansa yinede denemekten zarar gelmez!Hadi buluşalım herkes ne zaman gelebileceğini söylesin..[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kanta lvl 7 yakında 8ziöm :D hunter[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 server 9 NE priest char isim Dewrose friend liste ekleyin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar