Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekranım Morarıyo?

Abus

Öne çıkan mesajlar

genel olarak mı yoksa bölgesel mi?
bölgesel ise manyetik alan yaratabilecek şeyleri (hoparlör, cep telefonu vs) uzak tutarsan geçer

ama genel olarak tamamen renk değişimi varsa tüpten kaynaklanan bir sorun olabilir, televizyonculara götürüp baktırabilirsin, bir cihazla ayarlama yapabiliyorlar TV'lere yaptıkları gibi

ya da bir başka ihtimal ekran kartı ya da monitörün arkasındaki kablo girişindeki soketlerde problem olabilir, RGB renklerini aktaran soketlerden biri veya birkaçı arızalıysa o şekilde bir hata oluşturabiliyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet unutmuşum yazmayı;
eğer garanti kapsamındaysa direk kendi servisine götürüp çemkirebilirsin, dışarda sakın baktırma yani garantisi dolmamışsa[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya hazir ilgili topik varken ben de sorayim:) bende de bi moniyor var arada yesil rengi gidiyor. Vurunca sagdan soldan duzeliyor ilk once temazsizlik var sandim actim icini kablolari kotrol ettim bi sure calisti simdi tekrar yapiyo aynisini. vurunca duzeliyo ama bi sure sonra vursanda tekmelesende ayni nedendir sizce ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Sosyal ağlarda paylaş

valla öyle 3-5 yılda bitmediğine eminim de kaç yılda biter bilmiyorum :)

şöyle bir örnek verebilirim ama,
bende 92 model samsung syncmaster monitör var 17"
hala canavar gibi çalışması bir yana, diğer monitörüm sony g500 (21")'de bir takım gariplikler, renklenmeler ve titremeler olurken bu hala sıfır kilometre monitör gibi çalışıyor ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...