Abus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Model:Philips 107T.Ya 2 gündür monitör morarıyo ne iştir ya.off ya.bu sorunu yaşayan var mı daha önceden.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 genel olarak mı yoksa bölgesel mi? bölgesel ise manyetik alan yaratabilecek şeyleri (hoparlör, cep telefonu vs) uzak tutarsan geçer ama genel olarak tamamen renk değişimi varsa tüpten kaynaklanan bir sorun olabilir, televizyonculara götürüp baktırabilirsin, bir cihazla ayarlama yapabiliyorlar TV'lere yaptıkları gibi ya da bir başka ihtimal ekran kartı ya da monitörün arkasındaki kablo girişindeki soketlerde problem olabilir, RGB renklerini aktaran soketlerden biri veya birkaçı arızalıysa o şekilde bir hata oluşturabiliyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 tupten!!! garantisi muhtemelen devamediyo direk degistir !! hatta adamlara honkür bagir az uste çık ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ha evet unutmuşum yazmayı; eğer garanti kapsamındaysa direk kendi servisine götürüp çemkirebilirsin, dışarda sakın baktırma yani garantisi dolmamışsa[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 teşekkürler hemen garanti olayına bakıyorum bu arada bölgesel değil tamamen.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Firmaya çemkirmeden önce sen yine de bi bağlantıları kontrol et :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 girişte temassızlık vardır.biraz hırpala salla vur çırp düzelir =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 monitörünün menüsünü aç ordan degauss yaptır, bildiğim kadarıyla manyetik alan yüzünden oluşan morlukları, yeşilikleri falan çözmesi gerekir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yuppi 2002 nin 5. ayında almışım 3 senelik garanti varmış bu arada bağlantılarda problem yok.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya hazir ilgili topik varken ben de sorayim:) bende de bi moniyor var arada yesil rengi gidiyor. Vurunca sagdan soldan duzeliyor ilk once temazsizlik var sandim actim icini kablolari kotrol ettim bi sure calisti simdi tekrar yapiyo aynisini. vurunca duzeliyo ama bi sure sonra vursanda tekmelesende ayni nedendir sizce ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kablolardan cok girislerdeki kucuk igne demirlere bakin.. yamulan kirilan varsa bi iki renk gidebilir..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bendede Philips 107T var ama T5 serisi, 1 yıl olcak yakında tüpü ne zaman bitiyo bunnarın ya?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 valla öyle 3-5 yılda bitmediğine eminim de kaç yılda biter bilmiyorum :) şöyle bir örnek verebilirim ama, bende 92 model samsung syncmaster monitör var 17" hala canavar gibi çalışması bir yana, diğer monitörüm sony g500 (21")'de bir takım gariplikler, renklenmeler ve titremeler olurken bu hala sıfır kilometre monitör gibi çalışıyor ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar