ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Arkadaşlar aşağıda özellikleri verilen masaüstümü ihtiyaçtan acilen satmak zorunda kaldım. i3-550 @3.2 Ghz İşlemci 3 GB RAM ATI Radeon HD 5450 Ekran Kartı 500 GB Hard Disk An itibariyle ortalama 2 aylık bir garantisi kalmıştır. Faturası, garanti belgesi vs. ile birlikte herşeyini aynen veriyorum, monitör dahil. Net fiyatım 600 TL. Ankara'da ikamet ediyorum. İlginize şimdiden teşekkür ettim. Edit: Arkadaşlar makina toplama olmadığı için anakarta bakamadım, garantisi olduğu için açmadım. Ama Realtek PCI-E GBE olarak görünüyor. Monitörün; Adı : Casper 185CSP 18.5" LCD Monitör Model No: 9809B Bu arada kasa ve monitör siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 anakart var mı ? almıcamda meraktan sordum alırlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 monitorun ne oldugunu yazmamissin, gider sanki hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 monitoru de yazmamıssın. komple yazsana sistemi boyle yarım yamalak ne oldugu belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Günceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 makina casper sanırım? performansı nasıl hangi oyunları oynadın vs? hangi ayarlarda? bir arkadaşım ciddi olarak düşünüyor. im in charge babe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Meov said: makina casper sanırım? performansı nasıl hangi oyunları oynadın vs? hangi ayarlarda? bir arkadaşım ciddi olarak düşünüyor. im in charge babe. gine post kasmaya geldin yeme bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Meov said: makina casper sanırım? performansı nasıl hangi oyunları oynadın vs? hangi ayarlarda? bir arkadaşım ciddi olarak düşünüyor. im in charge babe. Ben bir oyun oynarım, o da Diablo 3 B) Orta ayarlarda tertemiz oynuyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 incdarkness said: Meov said: makina casper sanırım? performansı nasıl hangi oyunları oynadın vs? hangi ayarlarda? bir arkadaşım ciddi olarak düşünüyor. im in charge babe. gine post kasmaya geldin yeme bizi :D yok lan ciddiydim ^^ arkadaşa haber verdim hatta oda izlemekte başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 alıp hediye etsene adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 şuan o kadar çıkabilsem düşünmeden ekran kartımı yenilerim his 5750 kullanıyorum sene 2k12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 2012 vs 2k12 çok pratikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar