Granis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Dün gece giremiyodum 9.server a.Blizzard ne yaptiysa bügün uyandagimda 9.server full change realm geliyo...Tuh gitti o zaman karakter...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ne alakasi var karakter gitmesinin, realm full iste sonra deneyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kuyruk sırası var gir oraya bekle işte.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 siz burda kuyrukta bekleyip söylenirken ben test4'de keyif yapıyorum. ahanda:[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Giremedikten sonra karakter ne ise yarar yani demek istedigim. Bekliorum zaten :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ilk tıkladım 200 kişi sıra vardı gittim bi mutfaga nescafe yaptim geldim girmişti :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 eha ben 1200 kişilik sıraya girdim o arada kahvaltı ettim sonra girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben 1.4k kisi gordum sirada,estimated time:45mins dedi ama 15dk da girdim.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 test 4 de de durum farklı değil şu anda girmeye çalışıyorum ve sırada 260 kusur kişi var.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 realm is full position in queue: 40 estimated time: 30 min. :([signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bende girecem şimdik ama bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 1 saat önce 4'e girmeye çalıştım 300 küsür sıra vardı, 9'a gireyim dedim. medium pop. olmasına rağmen 35 kişilik sıra var dedi. 5 dakka sonra girdim. öğren/sabah 4 boş oluyor 9 dolu oluyor, 9 şu saatte o kadar dolu değil. 30/40 kişilik sıra pek sorun olmuyor. şimdi de restart atıyorlarmış 9'a, hadi bakalım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yeni Topic açmamayım dedim. Şu an server 9 daki Pingim 350 lerde bağlantım 256 adsl. Sabah 1000 lerde geziyodu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 beyler serverlarda bukadar sira olmamasinin nedeni blizz serverlari optimize etmeye karar vermis, bugun cok cok azaltmislar limiti herneyse yawas yawas artiricaklarmis... yarin cok daha iyi olucak demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar