Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EverQuest 2 Yeni Guild Yapılanması.


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

said:
Namessar, 11 Kasım 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
biliyorum ortami belki gerecek ama sitenizi biraz inceledim. kurallar vs gibi kisimlara baktim, forum basliklarina baktim. alaturqua nin biraz kotu bir karikatur versiyonu gibi duruyor. olumsuz olarak algilamayin, biraz ustunde durursaniz zamanla duzelecektir.


Hmmm..

Uyarın için teşşekürler;Dikkate alınacaktır.

Bende alaturqua'nın içeriğini şimdi inceledim.Doğru benzerlik var haklısın fakat sonuç olarak konumuz EverQuest 2 hizmetler belli , yapılacak işler belli.Benzerlikler muhakkakki olacaktır.

Sonuç olarak bizler zaten öylede böylede kendi Guild'imizi kuracağız.Kendi çapımıza göre bi çekirdek ailemiz var.Biz zaten kendimizce başlamaya karar vermiştik fakat uzun ısrarlar üzerine ekibin diğer türk vatandaşlarınında girmesini ika ettim.

Guildimiz Swg'den Ottomans ailesi olarak kompile geçiş yaptı zaten.

Neyse bizde hayırlısı olmasını diliyoruz.Saolun..[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ottomans Guildi olarak oyuncu alımı durdurulmuştur.Şuana kadar siteden başvuru yapanlar , pm ve mail atanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Ottomans Guild'i her zamanki ekibi ile yoluna devam edecektir.Kesinlikle sonradan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Üst kurulun oynayını almadan kendi başıma yapmaya çalıştığım bu dışarıdan oyuncu alma olayı kesinlikle iptal edilmiştir ve üst yöneticiler tarafından şiddetle kınanmıştır.

Ottomans'ın hiç bir zaman hiç bir oyunda her oyuncuyu almadığını ne yazıkkı atlamısım bu sebepten dolayı çok üzgünümki yapılan başvuruların hepsi iptal olmuştur.

Ottomans'ın yöneticileri oyun içerisindeki amaç elite bir grubu oluşturmak buda sitelerden adam toplamakla olmayacağını bildirilmiştir.

böyle birşeyide yapmamaman gerektiğini söynelildi.

Ottomans Guild'i EQ2'de kesinlikle en kısa zaman içerisinde kurulacaktır.Fakat Oyuncu alımı şuana kadar olmadığını ve şuan içinde olamıyacağını belirtti.

tekrardan herkezden özürdilirekten bu konunda kapatılması rica edilmektedir.

NOT:En üst mertebe bu konuya bir hayli sert tepki verdi.O'nun izni dışında yapılmış bir çalışmaydı ve şimdi onun emriyle sona erdirilen bir çalışma olmuştur.

Tekrardan Rahatsızlıktan dolayı özürdilerim.

Oyun İçerisinde Görüşmek Ümidi ile Hoşçakalın.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eq, swg vs gibi oyunlarin aksine cok oyunculu olusumlar iceren bir yapi. ufak guildlerin pek rekabet sansi yok. eq2 de 72 kisiden 24 kisiye inen raid sistemi kucuk guildlerin sansini arttirsa da asla kalabalik bir olusum kadar kuvvetli olmalari mumkun degil. ottomans in kararini gozden gecirmesini oneririm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse yanlış anlamasın ve kırılmasın sadece üslup beni acayip güldürdü. Nedir abi bu FBI'a ajan mı alıyorsunuz? "O" falan :-P. Yalvarırım beni alın o elit ortama ne olur. Buna ihtiyacım var :)

Tekrar Not: Derdim sadece üslup yoksa herekese saygım var. Ama bir an için bir oyun hakkında mı konuşuyoruz yeni kurulan gizli bir örgüt mü anlayamadım takılmam bu noktadandır.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 11 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Ottomans'ın yöneticileri oyun içerisindeki amaç elite bir grubu oluşturmak buda sitelerden adam toplamakla olmayacağını bildirilmiştir.


ilginç![signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
EQ2
Sardius Dracus- human- shadowknight

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle buraya bir daha mesaj yazma gibi bi niyetim yoktu konunun burada kapanmasını dilerdim fakat madem bu olaya farklı bi bakış açısı ile bakmışsınız açıklığa kavuşturmak istedim.

1.olarak Ottomans olarak reklama bir gerek yok çünkü reklam zaten insan çekmek amacı ile yapılır guild olarak ise player alınmıyacağını belirtmişiz.

Böyle bir topic açıldı ben tarafından biraz hızlı çıkış yaptım guildin onayını beklemeden fakat buna karşı çıktılar ve istemediler.Bu yüzdende bu faaliyeti durdurmak zorunda kaldım.Aynı zamanda bu kadar uzatılıp ters anlaşılacak bir olay yok burada.Sadece Ottomans player almayacak kesinlikle oynananlar katilesi düşük insanlar denmemiştir.Elite sözcüğünü sadece player alınmayacağını belirtmek için yazdığım yanlış bir bağlaç olarak algılana bilir.Oyun içerisindede zaten player alıncağını zannetmiyorum.her zaman böyle kalacak gibi neyse bu konun arkadaşlar daha fazla uzatılıp , dallandırılıp budanmasına gerek yok.

Yanlış bir başlık oldu ve bu konu daha fazla büyümeden bitirildi.Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.

bu ottomans hiç kimseyi tanımıyor , dik başlı , yardım etmez , kendini bilmiş guild anlamına gelmiyor.

Kesinlikle yardım isteyen arkadaşlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız , hoş görümüzü en iyi şekilde sergileyeceğiz.Bu konunada yanlış düşünülmesin.


zaman ayırıp , fikirlerinizi bizim ile paylaştığın için teşşekür ederim.Sistem görüşleri tamamen değişmiştir zaten oyun nedir kendimizin zevk alması , oynerken oynadığımız oyundan tad alabilmek , oyun içerisinde sürüklene bilmek vs , vs uzata biliriz.Nitekim bizde oyundan kendi çevremizle oynıyaraktan zevk alacağımızı düşünüyoruz ve birlikte oynamaya karar verdik.Bizim hede guild , höde guild olamak gibi bir niyetimiz yok.Dediğim gibi kendi çevremizle oynarkende biz diğer insanları tanımayız demiyoruz.Yardım istenirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazır ve nazır birşekilde bekliyoruz.



herkeze iyi olunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Kasım 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
Tunca kusura bakma login olmuşsun cafede log out etmeyi unutmuşsun benim zanlettim yazdım :)

yukardaki yazı benimdir


hay allma bende 5 dakka boyunca bu posta baktım ne zaman attım ben bunu diye düşünüyorum. bu saatte insanda kafada kalmıyoki akıl etsin kafede falan unuttuğunu =)[signature][hline].
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...