Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden ağlarken sarılırız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gariptir ama hiçbir zaman öyle bir biçimde ağlayamadım...
Galiba yanlızlığı seçmenin bir başka eksisi...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 14 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
HArbi neden hep ağlarken gider birine çok sıkı sıkı sarılırız?Çok kötü bişe olduğunda aniden ağlamaya başlayınca neden gidip böğüüüü diyerek salya sümük sarılma ihitiyacuı duyuyoruz anlamıorum...Benim başıma çok geldi bu kim ağlasa sarılıo neden acaba ?

aglamak bahane olmasın??? :) eheheh[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
said:
fizik, 14 Kasım 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
boy 1.83 kilo 85 ve iri yarı biri olunca (yaş15) ağlamak gelmiyor tabii hele en son kız ark. dışında kime sarıldım hatırlamıyorum bille hatta en son ne zaman ağladım onu bile hatırlamıyorum

hungaa mungaa gaaa...
insan mısın :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 14 Kasım 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
Sevdiğimiz bir insana dokunmak, sarılmak gibi şeyler vücutta oksitosin salgılanmasına neden olur.(nitekim bu cinsellik duyguları besleyebileceğiniz kişilerde, koca, karı, sevgili daha fazladır çünkü cinsel dürtüler bu hormonun salgılanmasını güçlendirir). Buda üzüntünüzü hafifletir. Biyolojik nedeni bu, burdanda gerisi çıkar sanırım heh.

daha ne açıklaması istiyosunuz be :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben ağlarken genelde yalnız olmayı tercih ederim benim ağlarken ruhen sarıldığım tek şey ağlama nedenimdir[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Dingaer, 14 Kasım 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
ben ağlarken genelde yalnız olmayı tercih ederim benim ağlarken ruhen sarıldığım tek şey ağlama nedenimdir

çok başarılı...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!!
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 14 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
Ağladığını başkalarına belli etmemek sence karakterli olmak mı?Cık cık cık çok yanlış
*ayiplar*

yanlış okumuşun yada anlamamısın[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
  • Yeni Oluştur...