Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kaba hesapla 10 yıldır paticik'de olan bir bünye olarak dönüşümün "balon" ile olması biraz manidar oldu ama önemli değil:) Şimdi beyler bayanlar, birazcık başlık ile çelişeceğim zira oyunda bir end game olayı yok (henüz) lakin olacağından yola çıkarak b4 pvp bu başlığı açmaya karar verdim. Biz uzun yıllardır birlikte oyun oynayan yaşları 28 ile 33 arasında değişen dört adet no lifer (japon?) bünye, dahası irl arkadaşız.. Bazılarımız no lifer sebeplerden 100'lerken bazılarımız lifer sebeplerden hala cebelleşmekte.. Lakin oyunda olmayan "end game" e gelmiş bulunmaktayız.. Eyw d2'de ki gibi bir clan olayı yok. Yine de pvp öncesi (ne zaman gelir bilinmez) oyunu hardcore, yani softcore ama kelime anlamıyla hardcore olarak oyanayan, hayatında en azından bir kez olsun kız arkadaşına/eşine bir Blizzard oyunu için yalan söylemiş (tercihen d2:) dedicated pvp yapmaya niyetli bizimle skype'da sabahlayacak muhabbeti sağlam arkadaşlarla tanışmak ve muhabbeti harlamak isteriz:) Ekleyin, ekleşelim Untedaviable#2109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Geyik yapacaksaniz varim, oyuna kilitlenecekseniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu charlarla nası end game oldunuz, hangi extreme bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 eng game yok high var kafalar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Dynun said: bu charlarla nası end game oldunuz, hangi extreme bu ahah Ben gerizekalıya anlatır gibi, açık seçik ve tane tane anlattım. Bu yazıdan yaptığın çıkarımın bu olması tamamen senin kişisel sorunun. Ana dil seviyesinde İngilizce, Fransızca, Yunanca ve nihayet son olarak Türkçe biliyorum lakin bunun hangi dilde yazıldığını "tam" olarak anlayabilmiş değilim. Son olarakta sana fikrimi sorduğumu hatırlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Fin said: eng game yok high var kafalar güzel İşte bozuk saatin bile günde iki kez doğruyu gösterdiğine örnek. Bildiğin OCB reklamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben bundayım henüz, bir tavsiyeniz var mı ana dil seviyesine çıkarabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Untedaviabl3 said: Dynun said: bu charlarla nası end game oldunuz, hangi extreme bu ahah Ben gerizekalıya anlatır gibi, açık seçik ve tane tane anlattım. Bu yazıdan yaptığın çıkarımın bu olması tamamen senin kişisel sorunun. Ana dil seviyesinde İngilizce, Fransızca, Yunanca ve nihayet son olarak Türkçe biliyorum lakin bunun hangi dilde yazıldığını "tam" olarak anlayabilmiş değilim. Son olarakta sana fikrimi sorduğumu hatırlamıyorum? dostum ana (anne ile ilgili espri yapmamalıyım) dilin pek iyi değilmiş. dahi anlamındaki -de -da ayrı yazılır ve dolayısıyla da ünsüz benzeşmesinden muaftır. Yaş olmuş 30 ama çeto'nun diablo oynayan versiyonunun üstü seviyeye çıkamamışsın. ona atar, saçma sapan buna atar. bi otur bi çay iç derdin ne konuşalım istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 calimero said: Untedaviabl3 said: Dynun said: bu charlarla nası end game oldunuz, hangi extreme bu ahah Ben gerizekalıya anlatır gibi, açık seçik ve tane tane anlattım. Bu yazıdan yaptığın çıkarımın bu olması tamamen senin kişisel sorunun. Ana dil seviyesinde İngilizce, Fransızca, Yunanca ve nihayet son olarak Türkçe biliyorum lakin bunun hangi dilde yazıldığını "tam" olarak anlayabilmiş değilim. Son olarakta sana fikrimi sorduğumu hatırlamıyorum? dostum ana (anne ile ilgili espri yapmamalıyım) dilin pek iyi değilmiş. dahi anlamındaki -de -da ayrı yazılır ve dolayısıyla da ünsüz benzeşmesinden muaftır. Yaş olmuş 30 ama çeto'nun diablo oynayan versiyonunun üstü seviyeye çıkamamışsın. ona atar, saçma sapan buna atar. bi otur bi çay iç derdin ne konuşalım istersen... Şimdi Türkçe ile ilgili tavsiyeye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Lakin ihtiyacım olursa, bunu forum ağzıyla yazan ve noktadan (.) sonra cümleye küçük harfle başlayan birinden almayacağım çok aşikar. Yaşımın Diablo ile bağdaştırmış olmanı anlamamakla beraber, çeto'nun Diablo oynayan versiyonu nedir, çeto'nun üstü seviyeye çıkmak bir challenge mıdır? Çeto kimdir, metafor mudur? Hiç anlamadım. Atardan kastın ise dilimin sivriliğiyse doğrudur, lafla adam dövebilme yeteneğine sahip olduğum ilk kez duyduğum bir şey değil. Burada kendime hiç kimseye sempatik gözükmek gibi bir misyon falan da yüklemedim. Forum kurallarına uyduğum sürece istediğim her şeyi yazarım. Kabul edenler? Etmeyenler? Kabul edilmiştir! ps. Anne ile ya da gönlünün dilediği her şey ile ilgili espiri yapabilirsin. Geri dönüşünü kaldırabildiğin sürece... Çay sevmem lakin kahve eşliğinde istediğin her platformdan konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 baya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ben bu başlığı arkadaşlarla laflarken "hadi lan forumlara başlık açiyim d2 battle.net zamanı gibi old school geyik akar" diyerek açmıştım. Başlık hala, amacını güdmekte.. Ama konu Türkçeye sapmışken, aklıma takıldı.. Ürümek Türkçedir değil mi? Örnek; İt ürür kervan yürür gibi? Ya da itler miydi? Unuttum. Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 niye anlamsızca trollediniz ki, adam efendice meramını dile getirmiş, böyle trollenince cevap vermeyin bide mümkünse haklıyken haksız duruma düşmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hayır dil muhabbetini oalya dahil edip sonra buna atar yapmışsın. madem düzeltilmek istemiyosun 4x dil biliyorum diye havalara girmicen, ağzına ağzına yapıştırmışlar critleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 haketmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Akito said: haketmiş ama aynen moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 LethE said: hayır dil muhabbetini oalya dahil edip sonra buna atar yapmışsın. madem düzeltilmek istemiyosun 4x dil biliyorum diye havalara girmicen, ağzına ağzına yapıştırmışlar critleri. Ta gueule, compris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar