Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Arkadaşlar ben kendi firmamı açmaya karar verdim elimde 26 tane P4 Bilgisayar var. Ama bw'yi alanı nerden alıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Ama reseller deil.Kendi firmamı kuracam.[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 http://www.ttnet.net.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=155 sana bu adresi vermekle iyilik mi ettim kötülük mü ettim bilmiyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 elinde makina olupda zaten reseller alırsan saçmalık olur gibi (: hem makinan olupda hem esktradan biyerle anlaşırsan :P birde internet kafe falanmı kapattın .. ayrıyetten o makinaları satın Sun server alırsan daha çok kâr edersin[signature][hline]i wish you were here ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: McsPeyn, 11 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: http://www.ttnet.net.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=155 sana bu adresi vermekle iyilik mi ettim kötülük mü ettim bilmiyorum.. Hmm burdan ha alıcam tamam ama mesela alanı bw'yi nerden alıcam[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arama yapıp bunu buldum ama sadece reseller için anlatılıo galiba[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaşlar bi anlatabilir misiniz? Bilen biri varsa msnini yazsın ordan konuşayım[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 UP!! Arkadaşlar anlatabilecek biri varsa anlatabilir mi?[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arkadasim, duzgun baglanti aliyosun. sonra server'lara gerekli programlari yukluyosun. apache server, ftp server vs. cgi, php'ni ayarliyosun. sonra mail server kuruyosun. boylece ilk asamayi atlatmis olduk. daha sonra madem hosting olduk, cpanel ayarlamamiz lazim ki kullanicilar icin sifre vermenin otesine gecelim. phpmyadmin'i kuralim ki adam gibi kullansinlar php'yi. dns ayarlari vs... iste kilit kelimeler bunlar, aratip ogren. simdi sana birilerinin anlatmasi iyi guzel ama daha sonra bi sorun oldugu zaman gidip yine o kisiyi bulmaya kasacaksin. eh danismanlik islerini bedava yapmiyor insanlar, onun icin bence google'da arastirip ogren. bi sorun oldugunda da cozebilesin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bence bi şirketle anlaşıp hat kirala. Yada TTnet'ten kirala. Başka türlü kuramazsın zaten :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bu işe yetkin birini işe alıyorsun, bir pazarlama elemanı alıyorsun ve bir de mali işlerle ilgilenecek birini alıyorsun işe. Yetkin kişiye bunların şu kadarı ile hosting yapılacak falan filan diyorsun.. Pazarlama elemanına internet ve gerçek hayatta tanıt bizi, o şirkete bu şirkete git. web sayfaarına bak diyorsun.. Mali işlerle ilgilenecek biriye de tüm gelir ve giderlerin hesabını yap en iyi yol hangisi diyorsun. Bu işlerden üçünden herhangi biri ( yetkin teknik eleman olmadığın kesin, diğerlerini bilemiyorum ) değilsen de, gelip burada sorman çok şey kazandırmaz sana. Tabii eğer profesyonel yapmak istiyorsan işini.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 www.rankhosting.net var yeni açıldı..[signature][hline]New IDEA! www.RankHosting.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ??? ne alaka acaba. Sorduğum soruyla hiç alakası yok[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sana verilen adresteki bağlantılar sınırsızdır. dolayısıyla bw derdi yoktur. kaldıki bu konuda bu kadar bilgisiz birinin bu tip bir işe tek başına kalkışması -ne kadar ballı olursa olsun- hazin bir sonla biter. bu konuda sharky'yi dinlemende fayda var. Ha yok param çok yapacam zevkine diyorsan o başka ama beceremeyeceğinde ortada. bu arada hosting reklamı harbiden alakasız olmuş.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: redouble, 14 Kasım 2004 12:05 tarihinde demiş ki: www.rankhosting.net var yeni açıldı.. reklam yapacak yermi ariyorsunuz? alakasiz yerdesiniz[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yooo reklamdan ziyade arkadaşa yardım olsun diye atmıştım. reseller lafı geçti sanırım konuşmasında.. reseller sağlayabilirim diye.. rahatsızlıkdan dolayı özürdilerim[signature][hline]New IDEA! www.RankHosting.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Öncelikle resmi işler halledilir. İkinci olarak datacenter için TTNET e hat başvurusu yapılır. Uydu Çekilir ve farklı bir omurgadan daha net çekilir. Datacenter donanımları alınır klimalar döşenir. Cisco uzmanı işe alınır:P veya İkinci olarak gidilir bir DATACENTER a. Co location hizmetinizden yararlanmak istiom denir :) 26 Tane makinam var denir sonra onlar için bi ayda 3000 - 5000 $ en az ödenir vs. vs... Sen gel sat 26 makinayı al baba 10 tane server öle kur bu işi ayrıca... He birde tek başına yürümez bu işler...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 gerci o makinalarin 1-2 tanesini borusan telekoma mesela koyup hosting sirketi acabilirsin baktin oluyor paran var datacenter yoluna gidebilirsin ah ne guzel bir hayal degil mi[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar