Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosting Firması için bakınız.


Lzrn

Öne çıkan mesajlar

http://www.ttnet.net.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=155
sana bu adresi vermekle iyilik mi ettim kötülük mü ettim bilmiyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 11 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
http://www.ttnet.net.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=155
sana bu adresi vermekle iyilik mi ettim kötülük mü ettim bilmiyorum..


Hmm burdan ha alıcam tamam ama mesela alanı bw'yi nerden alıcam[signature][hline].xgo RoxSide UO
Msn Adresim
Bilgi ve Eğlence Forumları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim,
duzgun baglanti aliyosun. sonra server'lara gerekli programlari yukluyosun. apache server, ftp server vs. cgi, php'ni ayarliyosun. sonra mail server kuruyosun. boylece ilk asamayi atlatmis olduk. daha sonra madem hosting olduk, cpanel ayarlamamiz lazim ki kullanicilar icin sifre vermenin otesine gecelim. phpmyadmin'i kuralim ki adam gibi kullansinlar php'yi. dns ayarlari vs... iste kilit kelimeler bunlar, aratip ogren.

simdi sana birilerinin anlatmasi iyi guzel ama daha sonra bi sorun oldugu zaman gidip yine o kisiyi bulmaya kasacaksin. eh danismanlik islerini bedava yapmiyor insanlar, onun icin bence google'da arastirip ogren. bi sorun oldugunda da cozebilesin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işe yetkin birini işe alıyorsun, bir pazarlama elemanı alıyorsun ve bir de mali işlerle ilgilenecek birini alıyorsun işe.

Yetkin kişiye bunların şu kadarı ile hosting yapılacak falan filan diyorsun.. Pazarlama elemanına internet ve gerçek hayatta tanıt bizi, o şirkete bu şirkete git. web sayfaarına bak diyorsun.. Mali işlerle ilgilenecek biriye de tüm gelir ve giderlerin hesabını yap en iyi yol hangisi diyorsun.

Bu işlerden üçünden herhangi biri ( yetkin teknik eleman olmadığın kesin, diğerlerini bilemiyorum ) değilsen de, gelip burada sorman çok şey kazandırmaz sana. Tabii eğer profesyonel yapmak istiyorsan işini.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sana verilen adresteki bağlantılar sınırsızdır. dolayısıyla bw derdi yoktur. kaldıki bu konuda bu kadar bilgisiz birinin bu tip bir işe tek başına kalkışması -ne kadar ballı olursa olsun- hazin bir sonla biter. bu konuda sharky'yi dinlemende fayda var. Ha yok param çok yapacam zevkine diyorsan o başka ama beceremeyeceğinde ortada.

bu arada hosting reklamı harbiden alakasız olmuş.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle resmi işler halledilir. İkinci olarak datacenter için TTNET e hat başvurusu yapılır. Uydu Çekilir ve farklı bir omurgadan daha net çekilir. Datacenter donanımları alınır klimalar döşenir. Cisco uzmanı işe alınır:P veya İkinci olarak gidilir bir DATACENTER a. Co location hizmetinizden yararlanmak istiom denir :) 26 Tane makinam var denir sonra onlar için bi ayda 3000 - 5000 $ en az ödenir vs. vs... Sen gel sat 26 makinayı al baba 10 tane server öle kur bu işi ayrıca... He birde tek başına yürümez bu işler...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...