Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi topicte bi arkadas ceren harfleriye baslayan mısralkardan olusan bir siir istemıstı benımde aklıma birkaç sey geldi onları burayada yazmak istedim mazur gorun Canımı yakar sensiz gecen heran Ellerini tutmak isterim uzanamam Ruhum seninle yasar seni arzular Eskir gozlerim gozlerine dalıp giderken Neylerim hayatı sen yanımda yokken[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lol :) Way be :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 çok güzel,etkileyici :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Razu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Limasol, 11 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: bi topicte bi arkadas ceren harfleriye baslayan mısralkardan olusan bir siir istemıstı benımde aklıma birkaç sey geldi onları burayada yazmak istedim mazur gorun Canımı yakar sensiz gecen heran Ellerini tutmak isterim uzanamam Ruhum seninle yasar seni arzular Eskir gozlerim gozlerine dalıp giderken Neylerim hayatı sen yanımda yokken herkezden beklerdımde senden beklemezdım.bu patıcık adamı degıstırıyor...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kanka ayak uyduralım dedik :)))[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Razu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kufur etsen daha iyiydi abi siir falan :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yok artık o kadarda dagdan gelmedik[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Öne çıkan mesajlar