misroi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Arkadaslar, dostlar bu sabah acctum blocke edildi macroing yuzunden ve surekli olarak kapatıldı. Burdan herkeze su anda veda ediyorum... Gorusmek uzere... Mono Anason Kumadam Whitehaven Abso Mandreke Arslan Pero Knigh-of-Rose Gunn Popeye Jean Paul Herkeze Gorusmek uzere arkadaslar sizinle birlikte oynamak guseldi isim hatırladıklarımı yazdım yazamadıklarım kusura bakmasın Bye Bye From: Misroi&Drange Hermit&Jacqueline&Esmeralda&Nakata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ah be..gecmis olsun tekrar gerci elbet baska yerde baska sekilde cikarsin sen gene hehe ps.macro ha? cikcikcik..hic yapilir mi? :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 14 Kasım 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yazık olmuş ya, üzüldük. Yeni bir account ile herşeyi yeniden yapabilmen dileğimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 genelde macroya pek laf etmiyorlardı sana denk gelmiş sanırım:( hangi macro yüzünden oldugunu biliyor musun ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki: katılarabilitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 popeye valla steath macrosu yuzunden. 1 gun bırakmıstım artmamaıstı hıc bellıydı bu macroda bısıler oldgu 2.ci gun bıraktım elvada oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben tüm karakterlerimi makroyla kastım bs dışında ilginç sana rast gelmiş olması.geçmiş olsun.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Son 10 günde herhalde toplam 6 gün falan macrodaydı charlar benim ama şansıma birşey olmadı. Geçmiş olsun. Kesinlikle açmayız falan dediler mi? Yani mail ile kas bence. Ne de olsa kaybedeek bişi kalmadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bana da kötü şansmış gibi geldi o kadar çok macro yapan var ki ben bile kaç saat skill ve inscription macrosuna bıraktım ki başlayalı çok az olmasına rağmen.. geçmiş olsun :([signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar