Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Sevgili ulaş facebookun dan office deki kızın profiline ulaştık.Hatta arkadaşlık teklifimizi kabul etti, daha sonra bu topiği göstererek sana yardımcı olduk.Gerçi topiği okuduktan sonra bizi facebookundan sildi , buna anlam veremedik , sanırım pompalı , götürlü yorumları gördüğü için böyle birşey yaptı. Evet , niyetini de anladığına göre sana kısa zamanda dönüş yapacaktır.Lütfen bizi aydınlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 senko haklı işyerinde 9kusurlu hareketten osbeşincisi bu. bizim şirkette de var muhasebeci kız benle yaşıt bariz yazıyo çok da fena bişe ama elim kolum bağlı malesef muhasebede bi duyuldumu fabrikaya kadar laf gider :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Oce4n said: çıkar masaya vur dendi mi? vura vura öldürdüler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Dark_Soul said: Sevgili ulaş facebookun dan office deki kızın profiline ulaştık.Hatta arkadaşlık teklifimizi kabul etti, daha sonra bu topiği göstererek sana yardımcı olduk.Gerçi topiği okuduktan sonra bizi facebookundan sildi , buna anlam veremedik , sanırım pompalı , götürlü yorumları gördüğü için böyle birşey yaptı. Evet , niyetini de anladığına göre sana kısa zamanda dönüş yapacaktır.Lütfen bizi aydınlat. Çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mandalinle sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu betalık neden? iş yerinde çalışıyosun eşek kadar adam olmuşsun. biraz özgüvenin olsun. hoşlanıyosan git söyle çıkışta kahve içelim mi de. bu kadar. olur diyecek %100 eminim, olmaz işim var derse bir daha bişey sorma, eğer seni istiyorsa o gelip soracaktır bak su gün cıkamadık isim oldugundan yarın gidelim mi gibisinden. kaybedecek hiçbirşeyin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 aquila said: sanki ofisin ortasinda yatirip opucen gibi, nasi bi baslik lan bu, önemli kısımları bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Playbook said: bu betalık neden? iş yerinde çalışıyosun eşek kadar adam olmuşsun. biraz özgüvenin olsun. hoşlanıyosan git söyle çıkışta kahve içelim mi de. bu kadar. olur diyecek %100 eminim, olmaz işim var derse bir daha bişey sorma, eğer seni istiyorsa o gelip soracaktır bak su gün cıkamadık isim oldugundan yarın gidelim mi gibisinden. kaybedecek hiçbirşeyin yok. Sağolasun kardeş bi şekilde bunu yapıcam ama yalnız yakalayamıyorum bu tip bir teklifi de birinin gözünün önünde yapmak istemedim,olay bu kadar basit. Millet tonlarca testis geçti ama arada ciddi ve güzel cevaplar çıkıyor.Teşekkür ediyorum onlara. Dark soul yardım etmek istiyosan birlikte iki tek atalım muhabbet edelim öyle feysti forumdu falan kasmayalm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 KidLazer said: senko haklı işyerinde 9kusurlu hareketten osbeşincisi bu. bizim şirkette de var muhasebeci kız benle yaşıt bariz yazıyo çok da fena bişe ama elim kolum bağlı malesef muhasebede bi duyuldumu fabrikaya kadar laf gider :p Muhasebeci kız hayatının hatası olur. Genelleme yapmak doğru olmaz ama mecbur hissettim :D %95 i agresif oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Gözlüklü mü!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 muhasebeci kızla çıkılmaz nedir yaaa ? ahahah yetolara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 şahsen benimde tarzım muhassebeci kız yönünde olmaz. ama güzellik x (mizah x zeka) denkleminden çok güzellik 0.90 lara varıosa hademeye bile yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bi arkadaşını ayarla, hastalansın. ona da mandalina verirse bu iş yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hatun iyi de o departmanda malum dedikodu fena bi de bi ofiste 6 bayan kotex sponsorluğunda çalışıyolar sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum: -Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben) -İyiyim vs(klasik)(Kız) -Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben) - Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız) -Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben) Comments? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kızın yanına elinde bi demet gül ile bir at üstünde git ve sana bakınca saçlarını savur, gülü ver ve gömleğini yırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kızın gömleğini mi kendi gömleğini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 önce kendisinin sonra kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ama dasa önce kızınkini yırtardı muhtemelen malum bölgeye bi göz atmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kendi gomlegini yirticak ki, kiz da onu gorucek ona kazak orucek. artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 cicibeybe said: ama dasa önce kızınkini yırtardı muhtemelen malum bölgeye bi göz atmak için abi benim giydiğim gömlekler kaç para biliyor musun? kızın wonderbra taktığını falan gördüğünü düşün! gitti gömlek. tutkuyla yırtar ve malın kalitesinden emin olduktan sonra usulca düğmelerimi çözerdim elbette. gömleğin ütüsüne saygısızlık etmemek lazım! KEZA EMEKÇİLERÜTÜLÜYOR O GÖMLEĞİ EMEKÇİLER! yaşasın sosyalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 La üniversiteli gençler başlığında gaza gelip kişiselde sosyalizm diye bağırma pis bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kendimi stalker gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Dasaaalarına vurucam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 cicibeybe said: La üniversiteli gençler başlığında gaza gelip kişiselde sosyalizm diye bağırma pis bebe emekçilere ütületiyorum ama gömleklerimi. yeri gelmişken onları da anayım dedim @op: abi kızın taşakları varsa sen bu sevdadan vazgeç! memelerine vurabileceğin, bongosunu çalabileceğin birisini bul kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar