Akito Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 chrome said: Bilader ben kiz olsam bana yavsam mi yavsamasam mi diye topic acip bunu15 sayfa tartisan adamla cikmak soyle dursun sicmaya gitmem afedersin. Ne miymintiymissin ya! Konusacaksan konus konusmayacaksan konusma. Avrupa birligi muzakeresi mi yapiyorsun kiz mi kaldirmaya calisiyorsun. Yeter be aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 zidane'nın son maçında attığı golü atarım, kelebek gibi uçar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Anca elinizle atarsınız o golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dont love thy neighbour dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Masakari said: Anca elinizle atarsınız o golü Senin dediğin basketbol be olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yahu bir mail atıp bu öğlen "beraber" yemek yiyelim mi? demek bu kadar zor olmamalı. Zaten bütün tavrını belli eder ona vereceği cevap, sende ona göre devam edersin konuya. Az öz güven ya, erkek adamsın.. Yemin ediyorum bu geçen sürede o kızı on kere kandırırdı başkası olsa, yine sana kısmet olacak gibi hala uçup gitmediğini varsayarsak. Toparla kendini şampiyon. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yaa defalarca şekil şekil denmiştir şu 16 sayfada; keza tekrarlayacağım ben de: iş ortamında sadece çalışılır arkadaş! aşkı yoksaydığımı düşünme, ama iş'de okul'da vs... sürekli yüzyüze olduğun ortamda cümle aleme karşı aşk, eli mahkum sonu fakir aşk oluyor.. tabii ömürlük(!) bir aşk klasiği başa gelmediyse geçerli yazarın dediği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yani iş ortamında aşk sakıncalı genelde problemlere yol açar ve açmıştır. ve şahsen bashi geçen kız biraz avcı gibi geldi. Rabbit trap beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 1 ay oldu hala ayarlayamayadın mı biz çocuk yapmıştık şimdiye asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 valla benim işyerimde iş arkadaşıyla evlenmek vs moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bizde direk teşkilatı kurdular http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/19122012851.jpg sosyal haklarda 10 numarayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Dworgian said: valla benim işyerimde iş arkadaşıyla evlenmek vs moda Abi sen nerede çalışıyorsun ? Söyle hemen cv göndericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bankalarda genel durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar