Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 İzmirde hiçbir şekilde opeth'in Albüm, T-Shirt yada MP3 cd'sini bulamadım, bulamayacağım da galba. izmirde oturup opeth dinleyen varsa bildiginiz bir dükkanı falan önerirseniz çok sevinirim. (özellikle t-shirt). [Bu mesaj Black1ce tarafından 13 Kasım 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 konak'ta stüdyo ümit'e bak.excalibur'a bak.sonracığıma kıbrıs şehitleri caddesi miydi neydi orada bir müzik-kitpa mağazası var oarda baya bir metal albümü var orada vardır belki kendi çabalarıyla geitrtmişlerdir.[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kıbrıs şehitlerinde yok ama diğerlerine bakmayı unuttum bi onlara da bakayım inşallah bulurum.[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 umarım bulursun albüm.ama t-shirt bulabileceğinden eminim excalibur'da da stüdyo ümit'te de gördüm opeth t-shirt'ü.şu anda en kötü ihtimal stüdyo ümit'den kopya bulabilirsin albüm.ama beni kesmez kopya albüm hiç almadım şu anda dek:)[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mp3 cdlerini sevgi yolunda bulabilirsin
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 alal nasıl bulamazsın ızmırde bol dur oyle metal malzemesı satan yerler bak arkadastam yerlerınıde soylemıs ordada bulamazsan artık ohanes olurum[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 inşallah bulurum en yakın zamanda gidicem de excalibur tam olarak neredeydi unuttum da[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: slayer__, 14 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: mp3 cdlerini sevgi yolunda bulabilirsin sevgi yolunda esas bu mp3 cdlerini satan bir adam vardı o yokmuş artık[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sevgi yolu,allah yolu:P ilk duyduğudma çok dalga geçmiştim.[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 norton imzani kisaltiver bi zahmet...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya smalltag zaten daha ne yapayım.neyse boşlukları azaltırım.[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu iyi mi:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bosluklari atip her mesajda kullanmazsan uzunlugu rahatsiz etmez (mesela en sonunda anlamsiz iki enter var yada en basinda bir enter bosuna yer kapliyolar)
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Excaliburda bulabilirsin. Excalibur kıbrıs şehitlerine girince sol taraftaki 2. ya da 3. sokakta olucaktı. Hatta sokağın köşesinde hede hödö optik olucak.
Öne çıkan mesajlar