Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bildiginiz guzel hub'lari ozellikleri ile birlikte paylasirsaniz sevinirim: Hub: Zumpa Adress: zumpa.no-ip.com Minimum Share: 2GB Minimum Slot/Maximum Slot: 1/50[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 açıkçası ne kadar share ediliyo bilmiyorum ben 20gb kadar share ettim alttaki hubların hepsine giriyorum ve hepsinden çok memnunum. Hub:TNT®4 Adres: tnt4.udgnet.com:2002 Min Share:1 GB Min Açık Slot: 2 Hub: Mountkuben Adres:mountkuben.no-ip.org Min Share : 10GB Min Açık Slot:2 Aynı anda bağlı olabileceğiniz max Hub: 25 Hub:Spuds UK Hot Tub Adres:spudgun.servehttp.com:3124 Min Share: Hub daki insan sayısına göre otomatik ayarlanıyor Min Açık Slot:2 Aynı anda bağlı olabileceğiniz max Hub: 6 Hub:[BBB]Matrix Adres: matrixno1.no-ip.com:23 Min Share: 5gb Min Açık Slot: 2 Aynı anda bağlı olabileceğiniz max Hub: 20 Hub:[BBB]SpeedNetwork Adres:maximumhangaround5.myftp.org Min Share:10gb Min Açık Slot:1 Aynı anda bağlı olabileceğiniz max Hub: 7 ve ayrıca kendinize uygun bi hub arayıp tarayıp bulabilmek için de; http://www.hublist.org/ edik: şu anda 23KB/s sabit hızla dosya çekiyorum ilgililere duyrulur :) edik2: ha böyle daha iyi ama bu hublar her zaman kullandıklarım, eleye eleye bulduğum şeyler öyle uyduruk değiller. [signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Haziran 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 benim amacim detaylica vermekti :) bendede dana gibi liste var.. insanlarin isini gorecek iyi hublar.. bilgilerle beraber.. neyse =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya ben bu Dc+ ile biboq yapamıom off bi bilgisayara Connecting dior sonra ya Connecting Timeout yada Bağlanıyor ama hızı 2 falan :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 windows xp mi kullaniyorsun?[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evet[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 xp'nin firewall'u kapat. ayni problem bendede vardi. kapattim, duzeldi.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aslinda dc+++ da hub degil daha cok elemanlar var siz de baglantiisi saglam bir eleman bulun ona 1 ay yapiisin derim :D tabi bayagi garanti olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Şunu varya tavsiye edenin gözlerinden öpem süper bişi ya :) Dialup,10k ile download yapıyom :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 onlar yetmiyo çoğu zaman . şöle esaslı hublar lazım bana[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 DivX Planet (divxplanet2.no-ip.com:4111) aradığım her filmi buldum.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 divxplanet hubını bilmeyen yoktur sanırım :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 elma, bak rahan adres vermiş bir önceki sayfada; arat ordan istemediğin kadar hub var...[signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 11 Haziran 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya tam ben dl ederken surekli no slots avaiblea dusuyorum dl basliyo ama bi zaman sonra bu yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bir de aynı dosya bi çok kişi de var haliyle, ayrı ayrı hepsine bağlanıp çekilemiyor ama şöyle bişi var File->Setting->Advanced->Automatically Search Download Locations bunu click leyin dl edicek source bulamayınca aratıyor, bulanların file list lerini çekiyor ve yedekte tutuor, dl ettiğin adam kapatınca diğerine geçiyor, ama şöyle bişi var T3 adam gidiyo, yerine 1.5 la gönderen adam geliyo, o zamanda önce sourceların kaçının online olduğuna bakıyosunuz, eğer 1 den fazlaysa, altta devam eden downloada sağ tıklayıp close connection diyosunuz diğerine geçiyo artık o da şans ne çıkarsa. yatmadan önce deneye deneye doğru düzgün gönderen bi adam bulun. bir de dl başlangıcında search by tth deyin, o da aynı dosyanın farklı adla kaydedilmişini aratıp buluyo.işte böle yanlız az önce 3.65 gb dlum bitti ve hata veriyo, kimin kafasını kırıyım onu düşünüyorum şimdi ben kara kara..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 rahan abi o kadar kasma hiç ya. bende 256 adsl var. reverse connect yükledim dc++ için, aynı anda bi filmi 5 kişiden çekiyorum. hepsinden 5-6 kb civarı alıyorum. sabit 30 ile çekiyorum.. tamamını kullanıyorum bandwith imin[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu reverse connect ne olaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gozum hublistde arat yanniz sana cok buyuk bir babalik yapayim oda su olsun .....isvec polonya cek ..macar .. italyan hublari cok iiidir bunlardasole 2000 + olanlarda bulamayacagin dosya yoktur ...tesekkur etmenize gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 streamon. abi sonradan çaktım. sen hubdan streamin sin :) diyorum kavel olsa direk söler. düşündüm düşündüm. streamin aklıma geldi :) streamin abi bildiin güzel hub varsa söle biz de yararlanalım, sende yararlan. :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eh be canım şunu baştan söylesene :) kıvranıp duruyorum t1 t3 bulacam diye :P peki bazı hublar bazı clientlara izin vermiyor, bunda öyle bi problem var mı?[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 rahan bildiğim kadarıyla divxplanette öyle bir yasak yok. forum.divxplanet.net den bakabilirsin. hatta ayarları da var orda. reverse connect süper bişi . artık kıvranmana gerek yok bi adamdan cekicem diye :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tamam buldum ve şimdi denedim gayet güzel bişi normalde girdiğim hubları hiç birinde sorun çıkartmadı. hatta zip içinden çıkanları direkt dc++ klasörünün içine kopyaladım ayarlar falanda yerinde kaldı böle tadından yenmez bişi oldu saolasın :D :tebrikz:[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bişi değil, yemede yanında yat hesabı[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Disappear, 12 Haziran 2004 13:33 tarihinde demiş ki: bu reverse connect ne olaki ? bircok hubdan ban sebebi giripte banlanmadigim bi divxplanet var[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya bir user'dan bişey çekerken illahaki hub'a bağlı olmak gerekiyormu. Bir kez search ettikten sonra p2p olay heralde?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar