jankis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bileniniz var mı arkadaşlar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 çok yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 28.9.2004 hmm geçen ay çıkmış lol. "i have been delayed, month time" - tom hanks hehe.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bu arada nba street de cikti mukemmel .[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 28.9 eylül doğru mu arcane ? kafa mı buluyon :) çevremde ilgili bissürü kişiye sordum daha çıkmadı dediler[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 nba street vol. 3 cikacak mi arkadaslar 2. baydı artık yenilik lazım. grafikler guzellesebilir mesela, oynanis tamamen degismesse almam oyun ayni kalmis olur o zaman zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bilg için çıkıyor mu nba street?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 nba street yıne ps2 ıcınmı cıktı sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 NBA 2005 i dört gözle bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğramam[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: jankis, 24 Ekim 2004 20:58 tarihinde demiş ki: 28.9 eylül doğru mu arcane ? kafa mı buluyon :) çevremde ilgili bissürü kişiye sordum daha çıkmadı dediler gamespot un yalancısıyım canım benim :).sıkmıyoruz yani.ertelenmiş şekil 1a.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kender 26 ekim dedi bugün çıkmış olsa gerek eğer bu doğruysa[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kadıköye değil de başka yerlere baktım bugün, görmedim. 0216 348 20 79 ara joy u sor joyda yoksa yoktur bence :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Sanırım daha çokmadı inşallah 2002 de olduğu gibi çıkartmıyoruz kardeşim demezler (note 2002 de ea sports otun b.kun oyununu yapmıştır ama pc için nba çıkartmamıştır)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Aynı hataya dusecegını sanmam.Ea Sports Nba ve Nhl dısında adam akıllı oyun yapmıyor.Fıfa'yı cıkartmaktan vazgecsın ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 EA, EA Sports u ignore ediyor bence.başka bi açıklaması yok bunun. sene 94, fifa international soccer çıktı o günleri bi hatırlayın.. ve aradan 10 yıl sonra fifa 2004.. OMG dedirtti di mi. neyse 2005 güzel olmuş en azından.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ewt öyle bir OMG dedirtti ki direk Fifa 96 yı yüklemek zorunda kaldım en azından menü sü Fifa 2004 den güzel[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 çıktı birazdan yükleyeceğim (total club manager oynamayı kesebilirsem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ayrıntılı bilgi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 şu anda nba live 2005 i olan ve oynamak isteyen (ip)?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 belki ileriki bir zamanda olabilir[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? çünkü havuçlar kısırlık için miş --------------------------------------------- eski moda: şakka da şakka da şakka şık yeni - eski moda: şaka şaka şaka şak yeni moda - şakşakçı kardeşler saadettin teksoy modası: ben şakşettin şaksoy şakarım reha muhtar modası - şaklarken şakır şakır şakırttatmak için şakır şakır şakırdatır herkesin bir hobisi vardır!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar