Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 neden bu kadar zor arkadas
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ncık ı ıh yok hala acılmıyor
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben tc numaramı yazabildim, kepça gelmiyür yeni tab'da f5f5f5f5f5f5f5f5f5 spam'liyorum.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yatsak sabah mi baksak
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 herkes haber bekliyor akrabalar keser beni dsfsg
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 lol aynen akrabalar gece kaç olursa olsun ara haber et diyo
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 refresher kurdum bekliyorum öyle :D
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hayırlı tezkereler mehmetçikler madcat kısa dönem mi astek mi gidiyorsun? siyah bere düşmez yere tankçılık iyidir ama kıbrısa çıkmasa iyi olurmuş
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 reviri kapmaya bak, silahlık da olabilir
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kastamonu/elazığ jandarma üşüycem reyis.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA 39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 2'nci P. Tb. 3'üncü P. Bl. K.lığı KIBRIS Cok sukur :)
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Madcat said: barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat. hahaha yetisiyon mu lan bana? subata falan kadar burdayim
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kibris'a arkadasim gidiyor benim de. DPS olarak alabilirsiniz dsfds.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Madcat said: barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat. kıbrıs'ta okuyanların kıbrıs'ta askerlik yapması geleneğini bozmadığın için teşekkürler. olm ama moral bozmak gibi olmasın da, kıbrıs'ta askerlik zor bilesin.
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 39. Camlibelde Girne Guzelyurt arasi bi koy, orman icinde guzel, yesil bir yer, mavi kosk vardir hatta dibinde, silah kacakcisi pavlodes kosku, 28. ise G.Magusa'da ama Pasakoy'de de taburlari var
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 HakkiYendi said: Madcat said: barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat. hahaha yetisiyon mu lan bana? subata falan kadar burdayim çarşıya çıkamam belki ama ocakta oradayım büyük ihtimal :D
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 calimero said: Madcat said: barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat. kıbrıs'ta okuyanların kıbrıs'ta askerlik yapması geleneğini bozmadığın için teşekkürler. olm ama moral bozmak gibi olmasın da, kıbrıs'ta askerlik zor bilesin. evet çok duydum bakıcaz görücez artık ne diyelim biraz zor da olsa geçicek gidicek =) kıbrısta az gün saymadım ben geri dönüş için şimdi bi daha sayarız nolcak =)
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Madcat ben de manisa ve kibris. Kibrista hangi boluk vs. yazsana :) Bir de edindigin bilgileri paylasirsan.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. Tnk. Tb. K.lığı kıbrısta kardeş =) tankçı oldum orada ben kıbrısta okuduğum için az çok nasıl bir yer olduğunu biliyorum da sağolsunlar kıbrısta askerlik için baya bir kötülediler ama yine de moralimi pek bozamadı. sadece gideceğim yer için az sayıda kısa dönem olacağını ( 1-2 ) o yüzden kısmen daha rahat olabileceğimi, sporun çok çok ağır olduğunu ve bir şekilde karargah içi işlere kapağı atmamı tavsiye ettiler şimdilik :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şimdi amasyanın bilgilerini okuyorumda ben kilo veririm oh oh diye seviniyordum lahmacun salonları dönercileri atari bilardo salonları varmış bu ne len!?
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Esek yukuyle yesen yine vericen o kiloyu kacarin yok korkma. =) Anca egitimden muaf olucan ki oyle kalir o kilolar. Baska turlu olmaz.
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 benim arkadaşlarda kıbrısa düşmüş iyi yine kafa adamlar toplanırsınız en azından aynı bölükte
Öne çıkan mesajlar