Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Buyuk gece bu gece nereye cikacak paylasalim
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bu sureci yasamis arkadaslar da heyecanlanmislar miydi kutukleri istanbul olmasina ragmen istanbul cikmis miydi bi anlatsinlar
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sağlam torpil varsa astek olarak acemilik yaptıktan sonra belki ..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 merak etmeyin gençler. acemilikte özellikle hangi şehirde olursa olsun kütüğünüz, aynı şehre çıkabilir. usta birliğinde de aynı şeyler olabiliyor. kişisel olarak da askerlikle ilgili çok olumlu düşünüyorum pek çoklarının aksine. delikanlının kendisini dinlemeye en çok fırsat bvulacağı, geçmişini en iyi değerlendirip gelecek ile ilgili en doğru planları yapabileceği zaman askerliktir. bir de benim gibi şanslı olup birbirinden şahane arkadaşlar edinirsen hayat boyu sana kardeş olacak kişileri kazanacağın yerdir askerlik. kendi adıma en özgür olduğum, sabahtan akşama kadar spor yapıp, şahane vücut yaptığım, bir de 3 öğün bana yemek verdikleri bir yerdi askerlik 4 aylık acemilik kastettiğim. usta birliği(ben yedek subaydım)farklı tabi ama o da ayrı bir maceraydı. neyse. hayırlısı olsun arkadaşlar. stres yapmayın. güle güle gidin, güle güle gelin.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Usta birligi neresiydi cetintas?
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Toefl belgesi mi vermistin abi gitmeden? Bir de uzun mu istemistin uzun cikmisti?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi biraz sabredin ya fazla heyecan ve merak sökmüyor cıkacak bi yer gideceksiniz işte
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yok canım. ben 99'da gitmiştim. uzun dönem istemiştim ve çıkmıştı, aynı salonda geri kalan herkes kısa dönem istemişti ve onlara da kısa dönem çıkmıştı :) acemilik küçükyalı levazım maliye okuluydu(şimdi ikmal maliye olmuş). o sırada ingilizce sınavına girdim, sınav sonuçlarını o dönemdeki Türkiye genelindeki tüm yedek subay adayı öğrenciler arasında değerlendirmişlerdi, dereceye girmiştim. toefl falan istemediler.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 site açıldı ama kösüyor giremiyoz başkan
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://www.mavinehir.org/wp-content/uploads/sarikamista-200-lira-sahte-para-ele-gecirildi.jpg Alın lan harçlık olsun.
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 site açılmıyor :) refreşe devam :)
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 acilmadi bende hala ya
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Madcat said: barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat. 39. Tümen tank taburu mu ?
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi acilmayip acilmayip bir anda mi acildi?
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Masakari said: Madcat said: barnacle said: Madcat said: deli heyecan bastı haaa yarım saat kala zaaa xd olm yusuf yusuff hayırlı olsun kardeş dsfs. manisada acemilik nedir ya uahsd ahuauhauha öyle oldu valla. gençler acemilik manisa usta kıbrıs. zaten kıbrısta okuodum np. tankçı çıktım 1 healer 3 dps arıom varsa biri /w madcat. 39. Tümen tank taburu mu ? yok kardeş 28'inci mknz. p. tüm. 28'inci mknz. p. a. tnk. tb. k.lığı
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olm kac saat oldu hala açılmıyor bu ne
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 valla açılmıyor dns falan da değiştim nafile
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 11.45 te baktım ben başka türlü iptal yani.
Öne çıkan mesajlar