Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clan

_KoRn_

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkada$Lar Bi cLan kuraLım Pati Adına bıLmıorum beLkı boLe bı cLan acmı$sınızdır. Ama sagLam bi kadromuz oLur die dusunuorum 40 üstLeri estLanda yada coLony zone da Party Yapar 40 altlarıda kendı aralarında Piana vsvsvs ..
ne dersiniz ?[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Mesaj tarihi:
clan ıstıyorsan gel bız turkler Horselords dıye bır clanımız var beklerız[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
gerçekten güzel olr böyle bir clan ben zati lvl 43 oldum ama kasamıyorum okul var lise 4 zor oluyor biraz oyüzden sadece akşamları girebiliyorum zmn olsa kalkmıcam bilin başından:D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Bak yaw neden bosuna kurmusum 159 uye var bosuna oldugu ıcınmı geldi bu millet bence sen kendıne bi clan arayan zavalli birisin ondan clan kurmka isityon yada[signature][hline]Yeahh
Mesaj tarihi:
sen orda 159 dan bahsediyorsun adam burda paticik forumlarını okuyon tüm türklerden bahsediyor senin clanında başka yüzlerce türk clanı var bunların birleşmesi demek osmanlının altın dönemi demek knight online ı Türkler titretir abyss miş colony miş esgaymış herde türklerin borusu.

Birlik her zaman iyidir.[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
said:
Birlik her zaman iyidir.

Nerde cokluk orda .okluk :
said:
CraftedbyMalibu, 12 Kasım 2004 02:33 tarihinde demiş ki:
Ya bi clan max 36 kişi almıyor muydu ?

Bende öyle biliyodum ama demekki yanlıs diye atladı olmak istemedim :)

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 12 Kasım 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaf ne clan arıycam kafadan zorun mu war su an zaten tum playerLarım 1 cLanda. ARES DE TURKEY cLanı DiEz de İse OTTOMAN cLanındayım bıLende ßıLır cLanLarı.Sen Maradon da Worm Keserken bız cLan PartiLeriyLe adam Kesioduk[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben knight a yeni başladım sadece lvl kasmayı biliyorum ne setmiş ne silahmış nasıl geliştiririm bilmem ha bide abyys i biliyom o kadar bana oyun içinde yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba lvl 41 im ve discordian adında bi clandayım o kadar

Sizlerden yardım bekliyorum...[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
said:
ZoNe, 12 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben knight a yeni başladım sadece lvl kasmayı biliyorum ne setmiş ne silahmış nasıl geliştiririm bilmem ha bide abyys i biliyom o kadar bana oyun içinde yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba lvl 41 im ve discordian adında bi clandayım o kadar

Sizlerden yardım bekliyorum...

Discordianlar iyidir,onların sana yeterince yardım edecegine inanıyorum.iyi insanlardır (exp gwain bknz sf 21 stn 12)
Mesaj tarihi:
zone o clanda senin nick ne[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Senin isim ne kardeş bari senle takılıyım gerçi zeyyartech arkım ama oda silahlar kafasını bozunca ben tek kalıyorum :)[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
bende o clandayım ViernaDoUrden görmüşündür clan chatte[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...