_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Arkada$Lar Bi cLan kuraLım Pati Adına bıLmıorum beLkı boLe bı cLan acmı$sınızdır. Ama sagLam bi kadromuz oLur die dusunuorum 40 üstLeri estLanda yada coLony zone da Party Yapar 40 altlarıda kendı aralarında Piana vsvsvs .. ne dersiniz ?[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
noface Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 clan ıstıyorsan gel bız turkler Horselords dıye bır clanımız var beklerız[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Freeserver için de bi tane yapalım.Niye bizim başımız kel mi? *Kafasını arkası boyanmış cama doru eğer ve bakar* -Hmmmm.Sanırım şu anda olmasa bile geleceğim parlak.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya bızım de clanımız war TURKEY dıye ama ben patılere ozel bı clandan bahsetmı$tım[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Red_Bull Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende Kurdum alabilirim istiyeni Clanın ismi Seferogullari lvl onemli degil sımdılık ama ilerde eleme yapcaz :)[signature][hline]Yeahh
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bo$una kurmu$sun arkadasım bızımde clanımız war ama sole butun patilerin oLdugu PaTiCiK kLanı kuraLım demek ıstemı$tım :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 gerçekten güzel olr böyle bir clan ben zati lvl 43 oldum ama kasamıyorum okul var lise 4 zor oluyor biraz oyüzden sadece akşamları girebiliyorum zmn olsa kalkmıcam bilin başından:D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evt topLanaLım[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Red_Bull Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bak yaw neden bosuna kurmusum 159 uye var bosuna oldugu ıcınmı geldi bu millet bence sen kendıne bi clan arayan zavalli birisin ondan clan kurmka isityon yada[signature][hline]Yeahh
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sen orda 159 dan bahsediyorsun adam burda paticik forumlarını okuyon tüm türklerden bahsediyor senin clanında başka yüzlerce türk clanı var bunların birleşmesi demek osmanlının altın dönemi demek knight online ı Türkler titretir abyss miş colony miş esgaymış herde türklerin borusu. Birlik her zaman iyidir.[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Birlik her zaman iyidir. Nerde cokluk orda .okluk : said: CraftedbyMalibu, 12 Kasım 2004 02:33 tarihinde demiş ki: Ya bi clan max 36 kişi almıyor muydu ? Bende öyle biliyodum ama demekki yanlıs diye atladı olmak istemedim :) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 12 Kasım 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya bi clan max 36 kişi almıyor muydu ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yaf ne clan arıycam kafadan zorun mu war su an zaten tum playerLarım 1 cLanda. ARES DE TURKEY cLanı DiEz de İse OTTOMAN cLanındayım bıLende ßıLır cLanLarı.Sen Maradon da Worm Keserken bız cLan PartiLeriyLe adam Kesioduk[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaşlar ben knight a yeni başladım sadece lvl kasmayı biliyorum ne setmiş ne silahmış nasıl geliştiririm bilmem ha bide abyys i biliyom o kadar bana oyun içinde yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba lvl 41 im ve discordian adında bi clandayım o kadar Sizlerden yardım bekliyorum...[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: ZoNe, 12 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben knight a yeni başladım sadece lvl kasmayı biliyorum ne setmiş ne silahmış nasıl geliştiririm bilmem ha bide abyys i biliyom o kadar bana oyun içinde yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba lvl 41 im ve discordian adında bi clandayım o kadar Sizlerden yardım bekliyorum... Discordianlar iyidir,onların sana yeterince yardım edecegine inanıyorum.iyi insanlardır (exp gwain bknz sf 21 stn 12)
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 zone o clanda senin nick ne[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Thulann_Tr[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Senin isim ne kardeş bari senle takılıyım gerçi zeyyartech arkım ama oda silahlar kafasını bozunca ben tek kalıyorum :)[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bende o clandayım ViernaDoUrden görmüşündür clan chatte[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
gorthaur4 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 LVL 45 magem var clan arıyorum yanlız sağlam olsun lütfen
Öne çıkan mesajlar