Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server down ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende Kablo kullanıyorum bende banlı durumdayım evde. Ancak cafede ADSL var ve girilebiliyor forumlara. galiba zamanında ICQ nun yaptığını yaptılar bunlarda[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
Ban yersen sadece o karaktere giremiyosun,hesaptaki diger karakterlere ve bankaya girebiliyosun,o yuzden sakat durumlarla ugrasırsan bankayı saglama al.Dupe vs gibi agır suclarda direk hesap kapanıyo sanırım.
Mesaj tarihi:
evet benm cok playerım banladnı :D
sadece o player la gıremıosun dıgerlerıyle gırebılıosun
o playerla gırmeye calısınca disconnetc server oluosun[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Mesaj tarihi:
peki bişey soracam size bu kohack denilen program server a nasıl bir zarar veriyor??[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
said:
ZoNe, 12 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
peki bişey soracam size bu kohack denilen program server a nasıl bir zarar veriyor??

Oyuncular arası dengeler bozuluyor,söyle düsün abyss de mage alan buyusu atıyo lootlamakla ugrasmıyo,kendı kendıne lootluyo,veya karsındakı ınsanın uzerınde ne sılah var ne zırh var lvli ne onu goruyosun,kendıne swift atıyosun(itiraf edeyim bu cok ise yarıyo :D ) istedigin yerden tek tusla /town tek tusla bank tek tusla autosell vs.
Mesaj tarihi:
buzkirpisi gwain banlistte ko forumlarında bi baksana[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
said:
Lentisel, 13 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
buzkirpisi gwain banlistte ko forumlarında bi baksana

Ben Gwain degilimki,gecmis olsun ama genede.
Mesaj tarihi:
Peki bu programın açık olduğunu veya bir playerın kullandığını ko staff ı nasıl anlıyor biraz zor gibi bulunmasıda??[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
olmadığını biliyorum arksınızya ondan dedim olmasanızda tanışıyorsunuz ben Vierna hatırlarsın oyundan[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Öyle ama programı biz yazmadık bir, ikincisi cokda büyük seyler degil,sadece cantaları hılzıca topluyosun,veya adamın ne oldugunu goruyosun,diabloda kendımızı lvl 99 yapmadık yani :D
Mesaj tarihi:
said:
FesTivaL, 13 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
Tipik yurum insanları sizi.Oyunu yukluyodum oynayacam diye.Ulan burada da mı hile var?.
Ula kaisersoze sen benim bildiğim kaiser misin?

beni tanıyanlar bana boyle seslenmez . onun için tanışmadığımızı düşünüyorum .
Mesaj tarihi:
Banlanma ihtimali olduğu için kullanmıyorum. Ama oyunun kaderini direk etkilediğinide sanmıyorum. (Sadece loot için kullanılsaydı)[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)

[Bu mesaj Quanzi tarafından 14 Kasım 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...