Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bende Kablo kullanıyorum bende banlı durumdayım evde. Ancak cafede ADSL var ve girilebiliyor forumlara. galiba zamanında ICQ nun yaptığını yaptılar bunlarda[signature][hline]Charles Rhadamantis
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bazen forumu hucum edınce mıllet 2048 harııcı hıc bı yerde acamadım evde 512 adsl var acmadı cafeye gıttım 2048 zar zor actı[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ban yersen sadece o karaktere giremiyosun,hesaptaki diger karakterlere ve bankaya girebiliyosun,o yuzden sakat durumlarla ugrasırsan bankayı saglama al.Dupe vs gibi agır suclarda direk hesap kapanıyo sanırım.
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet benm cok playerım banladnı :D sadece o player la gıremıosun dıgerlerıyle gırebılıosun o playerla gırmeye calısınca disconnetc server oluosun[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 peki bişey soracam size bu kohack denilen program server a nasıl bir zarar veriyor??[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: ZoNe, 12 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: peki bişey soracam size bu kohack denilen program server a nasıl bir zarar veriyor?? Oyuncular arası dengeler bozuluyor,söyle düsün abyss de mage alan buyusu atıyo lootlamakla ugrasmıyo,kendı kendıne lootluyo,veya karsındakı ınsanın uzerınde ne sılah var ne zırh var lvli ne onu goruyosun,kendıne swift atıyosun(itiraf edeyim bu cok ise yarıyo :D ) istedigin yerden tek tusla /town tek tusla bank tek tusla autosell vs.
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 buzkirpisi gwain banlistte ko forumlarında bi baksana[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Lentisel, 13 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: buzkirpisi gwain banlistte ko forumlarında bi baksana Ben Gwain degilimki,gecmis olsun ama genede.
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Peki bu programın açık olduğunu veya bir playerın kullandığını ko staff ı nasıl anlıyor biraz zor gibi bulunmasıda??[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 olmadığını biliyorum arksınızya ondan dedim olmasanızda tanışıyorsunuz ben Vierna hatırlarsın oyundan[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Tipik yurum insanları sizi.Oyunu yukluyodum oynayacam diye.Ulan burada da mı hile var?. Ula kaisersoze sen benim bildiğim kaiser misin?[signature][hline]Oynayalim.Net
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 lagdan zaten oynanmıor :D[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Öyle ama programı biz yazmadık bir, ikincisi cokda büyük seyler degil,sadece cantaları hılzıca topluyosun,veya adamın ne oldugunu goruyosun,diabloda kendımızı lvl 99 yapmadık yani :D
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: FesTivaL, 13 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki: Tipik yurum insanları sizi.Oyunu yukluyodum oynayacam diye.Ulan burada da mı hile var?. Ula kaisersoze sen benim bildiğim kaiser misin? beni tanıyanlar bana boyle seslenmez . onun için tanışmadığımızı düşünüyorum .
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Banlanma ihtimali olduğu için kullanmıyorum. Ama oyunun kaderini direk etkilediğinide sanmıyorum. (Sadece loot için kullanılsaydı)[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 14 Kasım 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kaisersoze ' lerin sayısı az değilmiş demek.[signature][hline]Oynayalim.Net
Öne çıkan mesajlar