fenn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fırının sıcaklığı 120 dereceyi geçmesin>>> kanser yapan aplikin??? maddesi açığa çıkıyor Yemeğin buharını solumayın>>> akciğer kanseri ihtimali Alüminyum folyolar>>>>beyin tümörü, çizilmiş teflonlar, plastikler? yemek pişirmeyin Bakır küpe takmayın>>>> beyin tümörü ihtimali Kabızlık kolon kanserinin en büyük sebebi o yüzden lifli yiyeceklere gaz verin filan dedi. Dedi Erkan TOPUZ şimdi show tv de Bulursam linkte koyacağım
Akito Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kabızlık kolon kanseri mi yapıyomuş :/
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yıllardır konuşuyor bunlar zaten göster lan bilimsel araştırmayı bunla ilgili dese birisi löpçük gibi kalıcak ama kimse de demiyor, artık ayıp olmasın diye heralde. yemek solumanın akciğer kanserine yol açtığına dair istatiksel verileri istiyorum ben.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 etrenjit tuzu kiriş kanserine sebep oluyor!
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 5000°C'yi denedim ve her şey çok iyiydi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Adamın tipi bile ürkünç ya zırt pırt tvye çıkıp bişeyleri yasaklıyor, bence daha çok ün ve kitap satışı peşinde. Böyle tvde görüp aldım kitabını içi tvde anlattıklardan oluşuyor zaten, hiç ekstra bişiy yok.
Öne çıkan mesajlar