Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Herkese günaydın, Bu hafta çarşamba günü Alterac Valley'in "Battlegrounds holiday" olması nedeni ile kapalı olan hesabımı açıp, en azından karakterime PvP set dizmek istedim. Çarşamba'dan Cuma'ya kadar herşey yolunda gitti ama cuma akşamı bağlandığımda bir yama yükledi ve "Battlegrounds holiday" yeni gelen bir alana geçmişti. Bu değişimler haftada bir oluyor diye hatırlıyorum ve o değişim günününde haftalık bakım sonrasında diye takip ettim yıllarca, şimdi bu zaman dilimi mi değişti? yoksa benim takip ederken atladğım bir yer mi oldu? İyi haftasonları dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bende anlamadim erken bitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 :) Yalnız, olayı takip eden grubun da bizim gibi emekli tayfası olması ilginç oldu dünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bg alanları artınca 3 günemi ne indirmişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 haftanın her günü holiday artık perşembe pazartesi ayrı salı perşembe ayrı holiday haliyle 3 günlük olan biraz daha kısa oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar