Papaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben Noirin Haritasını koydum servrıma ama map.scp te sehirlerin yerleni koymam lazım ve bende o yok size varsa buraya yazabilirmsniz Şimdi dein Teşşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu konu hakkında bir topic vardı arat istersen.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Var aradım ama o konularda benim istediğim yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arbay_gamers Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bunları kendin hazırlamak zorundasın. rectangle ları ve p leri tanıt. region typları ayarla yeter. map scp den tabiki.[signature][hline]Gamers Online Gaming World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sanki sen hazırlamışsın gibi konuştun unutmayalım ki sen hali hazırdan aldın böleleri yüzünden millet soğuyo asıl map yapanların hiç değeri kalmıo beleşciliği değil kendiniz yapmayı deneyin [Bu mesaj LeBaaL tarafından 14 Kasım 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar