Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 nasıl internete bağlanabilirim? çok yamultur mu? icq msn misali programları nasıl çalıştırabilirim? çilek ile süt koysam çilekli süt yapar mı? p.s: şu an için telsim, ama bnikaç gün içinde turkcell kullanıyor olucam.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 13 Eylül 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ya bide bu uygulamalardan ne indirebiliriz vede nasıl.Tv izlenebiliyomuş öyle duydum.Teli aldım olanaklarından sonuna kadar yararlanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yamultur baya bi.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 modem olarak kullanmayı mı diyorsun? onu hiç denemedim ama operayı kullanarak bilimum sitelere giriyorum turkcellden gayet hesapli waptan fln daha uygun bence. telsim icin sanirim faturali hat olamsı gerekiyormus internete girmek icin. fiyatlarini bilemiyorum ama.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar