Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Acılar içerisinde bir gün Pencereden dışarı güneş parlar İyi, güzel de nereye ışık tutar? Özlemime mi? Yalnızlığıma mı? Bir başıma çakıldığım bu oda Bir yandan tutku, bir yandan arzu Tıpkı ateş ve barut misali Bizi azmeder, öteki yanar Bitmez, bitmez bu alev Yansın gözlerim bu acıdan ki Kavuşsun ateşimle suyum Tek yoludur huzurlu ruhumun İşte acılar içinde bir anda Penceredecen içeri gün parlar Güzel ama nereye düşer? Özlemime? Yalnızlığıma mı? Yoksa Özlediğime mi?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Çok güzel olmuş özellike son iki dörtlüğü çok sevdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 güzel...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Beğeniler için çok sağolun. Benim de en çok yakındığım şeylerden birisiydi sevdiğime birşeyler yazamamak. Bu defa elime kalemi alınca elim ayağım dolaşmadı da yazabildim işte birşeyler. Birşeyler yazabildiğime çok sevindim ama keşke daha güzeli olsaydı. :([signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Yeterince güzel,içini dökebilmişsin,ne kadar güzel olduğunu tartışmak gereksiz...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çok sağol tekrar. İçimde olanları dökebilsem keşke ama inan imkanı yok... Kocaman, 230 günlük bir zaman dilimi var önümde dayanmam gereken. Önümdekilere bir isim... Bir gölgeyle savaşır gibiyim Arkamda kalanlara bir isim... Bir çöl ortasında kayboluyorum Biri korku, biri özlem Bir de güzellik var ki Her tarafımı sarmış, Bir nefes esrardan öte Benim başımı döndürür Adıysa "Gerçek" Mesela bu şiir o kadar güzel değil çünkü, benden başka birisinin kafa patlatmadan anlaması gerçekten çok zor. Bu kadar çok imge kullanmayı hiç sevmiyorum.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 o halde * kafa patlatmaya başlar * biraz uğraşıp stüdyodan geldiğimde yorumumu yazarım :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 guzel olmus begendim:) signature][hline]Sitting in my room alone and waiting for my love,my midnight houR [Bu mesaj Toxic_Thorn tarafından 14 Kasım 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Cok tesekkurlerimi sunarim. Kalbimden elime yansitabildigim kadar guzel ve yogun yazmaya calistigim icin bu seyler benim icin cok degerli.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Kendercik, 12 Kasım 2004 15:27 tarihinde demiş ki: Birşeyler yazabildiğime çok sevindim ama keşke daha güzeli olsaydı. :( kimse şair/yazar doğmuyor :) güzel gayet.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 benim yakınmam tamamen hislerimin hakkını verememekten ama o da zor biraz ;) Şair olmanın -ki yazdığım şeyleri şiir olarak nitelendirmeyi sevmem, çünkü şair falan değilim, olmak da istemiyorum- zorluğu bir yana, aşık şair olmanın apayrı bir zorluğu var. Bir zamanlar öykücükle yazardım bol bol. Onlara devam edeyim ben. Yoksa bakın diğer yazdıklarıma. Kötülükleriyle ya da çirkinlikleriyle hiç sorunum yok.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Kendercik; ben senin ne hissetigini we hislerini betimleyen sozcukleri,ne kadar ozenle de olsa icinden gelerek secip bagladigini biliyorum.. nereye cekersen oraya giden yapilari olsa da tum o duygulari ayni anda ruhunda barindiran biri oldugundan o siirler (veya senin degiminle herneyse:) ) ne turlu algilansa senin soylemek istedigin seyle bagdasir.. (dusunduklerimi umarim anlatabilmisimdir) saygi ve sevgilerimle siirlerinin devamini bekliyorumm ;)[signature][hline]Sitting in my room alone and waiting for my love,my midnight houR
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 guzel[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Öne çıkan mesajlar