SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kim bilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 az çok kullanmışlığım varda sorunu suraya yazsaydın cevaplayabılecek mesaj ataydı daha ıyı olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Çok sorum var ve sürekli yenileri ekleniyor o yüzden sormadım. Neyse mevcut sorunumla başlıyorum o zaman. Şimdi bi tane lookupedit var bi datasource'a bağlı. Birden fazla sütun var tabi bu datasourca'da. Ben bunun DisplayMember'ını 2 sütuna bağlamak istiyorum, yani kullanıcı bi satır seçince benim belirttiğim 2 veya daha fazla sütunun gösterilmesini istiyorum bu lookupedit'de. Baya aradım taradım şu şekil yap demişler: private void lookUpCompanyPerson_CustomDisplayText(object sender, CustomDisplayTextEventArgs e) { LookUpEdit edit = sender as LookUpEdit; if (e.DisplayText != "") { e.DisplayText = e.DisplayText + " " + (string)e.Value; } } Fakat burdaki e.Value ne çözemedim, benim istediğim seçili olan satırın DataMember + ValueMemberını göstermek değil, seçtiğim herangi 2 sütunu göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Cevap: private void lookUpCompanyPerson_CustomDisplayText(object sender, CustomDisplayTextEventArgs e) { RepositoryItemLookUpEdit props; if (sender is LookUpEdit) props = (sender as LookUpEdit).Properties; else props = sender as RepositoryItemLookUpEdit; if (props != null && (e.Value is int)) { DataRowView row = props.GetDataSourceRowByKeyValue(e.Value) as DataRowView; if (row != null) { e.DisplayText = String.Format("{0} {1}", row[FirstName], row[LastName]); } } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar