souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İşyerinden Ipad geldiği için satıyorum. Gayet güzel bir alet. Çinden birebir orjinal kılıfını bile aldım zamanında. Ekran koruyucu film ile kılıfı olmadan hiç kullanılmadı. 3-4 AYLIK bir cihaz. Sıfırıdan farkı yok. Kutusu ve sıfır alındığında içinden çıkan bütün ekipmanları mevcut. TEKMAR dan aldım ve faturası ile garanti belgesini de yollayacağım. FİYAT : 250 TL http://www.artescorp.com/urun/9701.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Valla fiyat ve ürün iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 telefon olarak kullanılabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 valla bazı 3g usb modemleri destekliyormuş ancak telefon olayını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Valla iyi 250 kaada hemen alsın biri ay sonu maaş durumuna göre bende sizi rahatsız edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Hangi ildesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Hangi ildesin bende sorayım. Birde ürün fotosu alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Çözünürlük 1024x768 1080p oynatırsın ama, kaşıyla gözü aynı piksele koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İZMİR içi elden teslimat mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 güzel cihazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aletin iyiymis kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 alet güzel de izmir işi bozdu beni :P elden teslim almaya heveslenmiştim :/ alana şimdiden hayırlı olsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu satılık mı hâlâ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar