trathias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 selam millet, şirketteki 8 - 9 arkadaşla toplanıp şirketin yılbaşı partisinde bir şeyler çalalım diyoruz. ekipte: Vokal, Soprano Saksafon, Alto Saksafon, Klarnet, Davul, Piyano, Keman,Bas Gitar, Elektrogitar, Klasik Gitar var. süre dar olduğundan kolay hazırlanabilecek ve yılbaşı havasına uyacak hareketli bir iki şarkı aklına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 O ne güzel şirket öyle , ben de girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 olur şantiyeye dolgu zeminleri sen yaparsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben yaparım dolgu zemin ben gelimmi : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi big band olmuşunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Nicola Conte - Jet Sound http://www.youtube.com/watch?v=32_tkje6NjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar