NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kullanmadıgınız atmayı düşündüğünüz yada vermek istediğiniz bütün kartları alabilirim. Bursada elden diğer şehirlerde kargoyu ben ödücek şekilde. Maksat bilmiyen arkadaşlara ögretmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bir deck var bende green fire karışımı bir şeydi isimlerini dair unuttum oynamaya oynamaya.Kartlar kılıflı ve kutulu falan idi hatta.Sağlam kasıyordum o dönem.Makul fiyata yollayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jengeese Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 iyi günler arkadaşlar en yeni mesaj bu olduğu için buraya yazma gereği hissettim. magic oynamak ve trade e girmek hatta kart satın almak istiyorum. istanbul avrupa yakasındayım ama anadolu'ya da gelirim bu iş için satılık kartı olan ya da oynamak isteyen arkadaşlar lütfen bana 0533 257 77 54 numaralı telefondan ulaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar