-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ne dıosunuz f2p olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ı ıh. benzer başka bi oyun vardı adını unuttum, o bi nebze daha iyi duruyodu. neydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arcane said: ı ıh. benzer başka bi oyun vardı adını unuttum, o bi nebze daha iyi duruyodu. neydi lan. Yukarda da atmışlar ama Panzar mı? Bloodline Champions var gene pvp yap çık tam böyle değil hatta hiç değil ama eğlenceliydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arcane said: ı ıh. benzer başka bi oyun vardı adını unuttum, o bi nebze daha iyi duruyodu. neydi lan. Smite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 yok onlar değil yeni bir oyun daha yapım aşamasında. ama pek parlak durmuyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar