Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Xp cdsinde repair kısmından sam,system,security ve software dosyalarıni mevcut isletim sisteminin ../system32/config klasorune kopyaladim. Şu an pc açılıyor ama masaüstü ekranında ne mause çalışıyor ne de klavye. Çözünürlükte zaten 600x800 gibi bir sey. Hiçbir sey yapamıyorum, yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 daha fazla bilgi verseydin keşke neden oldu yeni öncesinde yeni donanım yazılım yüklendimi ? virüs vs vs. güvenli kipte başlatmayı denedinmi ? en son düzgün çalışan ayarlarında ? demedi deme ama xp bitti artık abi en azından win7 tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ekran kartı driver i ile alakalı önemsiz bir sorun vardi ondan deneyeyim repair olayını. Şimdi eski masaüstü gg ve kablosuzlar çalışmıyor. Kullanıcı adım admin olmus ondan dolayı eski ayarlar uçtu herhalde dertsiz başıma dert açtım kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar