LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Merhaba arkadaşlar.. ben ve bi kaç arkadaşım bir kaç aprça çalışalım dedik.. ama herkes den farklı bir ses cıkınca baskalarına sorayım dedim.. bşalıktaki gibi temiz (clean) bayan vokal. max 2 gitar , 1 keman 1 davul 1 bass. şeklinde çalınabilecek parça biliyormusunuz? Çoğunluğu olmamak üzere erkek vokal de olabilir.. Şimdiden saolun.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evanescence var[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 no doubt-don't speak diyebilirm bu arada lütfen kimse the cranberries-zombie demesin bu şarkı dünya üzerinde bir kez daha coverlanırsa bünyem kaldırmaz ölür giderim.[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock: [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 13 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ehueuh efe olm evanscence calarsanız yuzune bakmam bıdaha :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Naytwiş var vixen var lita ford var var da var fammale fatality mi ne öyle bi grtup var
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Nightwish? Abarttım galiba..Mezzo'dan karı kiralaman gerekir herelde :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Gözünüz doysun ne diyim..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Delanoresse, 13 Kasım 2004 23:51 tarihinde demiş ki: biz nightwish coverladiydik hey gidi günler şimdi bak bide dj dela duptıs çaktıs madafaka
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 what if god was one of us...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 In Flames - Lunar Strain albumunde Everlost (Part II) adlı parca baya guzeldır,daha cok klasık gıtar vardır yalnız,hatta full[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
metboy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 nightwish söyleyebilirse çalın işte. bir de anathema - a natural disaster çalın.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 erdem o dediğini çoktan yaptık. broken mı ne var.. hepinize çok teşekkürler
Öne çıkan mesajlar