Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da WoW CD isteyenler:

Solitude

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sonunda download'u bitirdim, gene 3 gün'e yakın sürdü sorunlardan dolayı. Sanırım 4 CD'ye sığabilecek durumda.
Şimdi durum şu; CD'yi herkezin alabileceği bir yere bırakmak istiyorum ama gidip de 4'cdye 10-20 milyon alacak bir netcafe'ye bırakmak istemiyorum.
Sizin bildiğiniz düzgün bir yer varsa (para alsa bile en fazla 3-4 milyon bişi alacak) söyleyin, ben CD'leri oraya bırakmaya çalışayım.
Ayrıca Ankara Üniversite Tandoğan Kampüs'üne gelmeye üşenmeyenler, direk olarak benden alabilirler CD'leri, haber verirlerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün bir sorayım takıldığım cafelere. Biraz ayak yapayım hepsinden bir fiyat isteyim daha sonra buraya yazarım. Şu cafe şu fiyata çekebileceğini söyledi diye. Evde writer olsa oyunu 4 gündür ancak %50 dl etmiş biri olarak herkese bedava çekip verirdim gerçekten acc u olmayıp da cd si olanları çok iyi anlıyorum. Çünkü onlardan birisiyim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

Beklemek istemeyen varsa, ben Demetevlere'e gelirim diyen varsa, buyursun gelsin. Ev'im metro durağından 3-5 dk., çeker alırsınız.
NOT: Bugün için CD veremiyorum üzgünüm. Eğer Demet'e gelip almayı düşünüyorsanız buraya mesaj atın, ya da bana özel mesaj atın (bir arkadaşın mesajını yalnışlıkla sildim, ravea gibi bir nick'i vardı.) Geleceğinizi bildirin, bende size uygun olduğum saati bildiririm.

[Bu mesaj Solitude tarafından 13 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...