Solitude Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Arkadaşlar sonunda download'u bitirdim, gene 3 gün'e yakın sürdü sorunlardan dolayı. Sanırım 4 CD'ye sığabilecek durumda. Şimdi durum şu; CD'yi herkezin alabileceği bir yere bırakmak istiyorum ama gidip de 4'cdye 10-20 milyon alacak bir netcafe'ye bırakmak istemiyorum. Sizin bildiğiniz düzgün bir yer varsa (para alsa bile en fazla 3-4 milyon bişi alacak) söyleyin, ben CD'leri oraya bırakmaya çalışayım. Ayrıca Ankara Üniversite Tandoğan Kampüs'üne gelmeye üşenmeyenler, direk olarak benden alabilirler CD'leri, haber verirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bu gün bir sorayım takıldığım cafelere. Biraz ayak yapayım hepsinden bir fiyat isteyim daha sonra buraya yazarım. Şu cafe şu fiyata çekebileceğini söyledi diye. Evde writer olsa oyunu 4 gündür ancak %50 dl etmiş biri olarak herkese bedava çekip verirdim gerçekten acc u olmayıp da cd si olanları çok iyi anlıyorum. Çünkü onlardan birisiyim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 İstanbul anadolu Kadıkoy civarında olan arkadaşalar da benden alabilirler Yardımcı olurum herkonuda (Servis Bedeli Yok) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schutzstaffel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 solitude dan yanit gelirse eger, bizde yardimci olmaya calisiriz. Yardimci olabilecegim konular hakkinda bi oms attim kendisine. Eger cevap gelir de anlasirsak. Ankarada ki arkadaslarimiz cileleri cekmek yerine rahat rahat oyunlarini oynayabilecekler :)[signature][hline]aka swrsnq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Aha bakınız buldum bile birini :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schutzstaffel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 siteleri gezip, buyuleri gorup, videolari izleyince bir an titredim, heyecanlandim adeta :)[signature][hline]aka swrsnq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 nereden bulacaz şimdi noldu[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Solitude dan haber bekleyeceğiz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Beklemek istemeyen varsa, ben Demetevlere'e gelirim diyen varsa, buyursun gelsin. Ev'im metro durağından 3-5 dk., çeker alırsınız. NOT: Bugün için CD veremiyorum üzgünüm. Eğer Demet'e gelip almayı düşünüyorsanız buraya mesaj atın, ya da bana özel mesaj atın (bir arkadaşın mesajını yalnışlıkla sildim, ravea gibi bir nick'i vardı.) Geleceğinizi bildirin, bende size uygun olduğum saati bildiririm. [Bu mesaj Solitude tarafından 13 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Sonunda bir arkadaştan oyunu temin edebildim. Eve yükleyip gireceğim bakalım heh.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Biz nerden temin edebiliriz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar