Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ne kadar gerekli bilmiyorum ama burada patide ve türkiyede wow oynayan yada oynamayı bekliyen arkadaşlar için daha hızli kontak kurmaları için bi irc kanalı açtim isteyen herkez davetlidir. ------------------ #wowtr irc.ttnet.net.tr 6667 ------------------[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 eğer sizin için bir sorun teşkil etmezse irc.coldfront.net i kullanabilir miyiz ? runUO nun irc server ı burası iki mirc açmayım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 malibu irc.coldfront.net baktım hem kayıt işinde daha hızlı ve kayıt olmadanda kanala girilebiliyor o yüzden bende onu tercih ettim. dw zamanı giriyorduk zaten. yeni kanal wowtr irc.coldfront.net benim gibi irc komutlarını unutanlar için hatırlatmada yapim servera baglanınca /ns register şifre mail code mail a gelicektir. kodu /msg NickServ AUTH XXXXXXXX şeklinde girin servara tekrar baglandıgınızda /msg NickServ IDENTIFY şifre komutunu girin ardından #wowtr[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 14 Kasım 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 / [Bu mesaj Bıshop tarafından 14 Kasım 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 teşekkür ederim bishop :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar